Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom 21 éves és még szűz én már szeretném ha lenne valami több is a csóknál és a pettingnél mert én már nem vagyok szűz! De nem akarom nekiszegezni h legyen valami de már próbáltam rávezetni de azt mondta h nem akarja mert fél. Mit tegyek?
Ha 16 évesek lennétek,aztmondanám,várjatok még egy kicsit,ne kapkodjatok..
De így...21 évesen..gáz.
Magyarázd el neki,hogy előbb utóbb megrakatod magad valaki mással,ha ő továbbra is így viselkedik!:D
Kedves Kérdező!
Szerintem az ilyenről nem beszélni kell... felhívod magadhoz, és ágynakdöntöd. Nincs kérdés, punktum. Ne kérdezd meg, hogy szeretné -e, vagy sem. Úgy sem fog tudni se köpni, se nyelni. Ez a módszer szerintem az esetek 99,9%-ában simán bejön.
A pasid olyan, mint a legtöbb ember, fél az ismeretlentől, fél, hogy nem lesz elég jó, és csalódsz benne, ezért képes feladni a sexet is. Olyan kicsit, mint a lift - fóbia. Az 1. beszállás nehéz, de ha a 10.re kell menned és van nálad 2 nagy zacskó krumpli, muszáj beszállnod. Na most te vagy a krumpli, a lift a sex... Kicsit erős hasonlat, de a lényeget érted... légy határozott!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!