Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A barátom 21 éves és még szűz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom 21 éves és még szűz én már szeretném ha lenne valami több is a csóknál és a pettingnél mert én már nem vagyok szűz! De nem akarom nekiszegezni h legyen valami de már próbáltam rávezetni de azt mondta h nem akarja mert fél. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2011. júl. 12. 19:49
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
31%
Hagyd ott ezt a lúzert!
2011. júl. 12. 19:52
 2/12 anonim ***** válasza:
Egyrészt erősítsd az önbizalmát, másrészt szoktasd hozzá a gondolathoz. Csak ne úgy, hogy megfelelési kényszer legyen belőle, hanem inkább úgy, hogy alig várja már, hogy megtörténjen a dolog.
2011. júl. 12. 19:52
 3/12 anonim ***** válasza:
attól, hogy te nem vagy szűz, miért erőlteted rá másra? és mióta vagytok együtt?
2011. júl. 12. 19:53
 4/12 anonim ***** válasza:
Mitől fél? Ezt kellene kiderítened / megkérdezned tőle...
2011. júl. 12. 19:53
 5/12 anonim ***** válasza:
Szerintem várja. Miért ne várná? Esetleg gátlásai vannak a péniszével kapcsolatban. Bár ez gondolom nem lenne gáz, ha szereted.
2011. júl. 12. 19:55
 6/12 A kérdező kommentje:
lassan fél éve vagyunk együtt!
2011. júl. 12. 19:58
 7/12 anonim ***** válasza:

Ha 16 évesek lennétek,aztmondanám,várjatok még egy kicsit,ne kapkodjatok..

De így...21 évesen..gáz.

Magyarázd el neki,hogy előbb utóbb megrakatod magad valaki mással,ha ő továbbra is így viselkedik!:D

2011. júl. 12. 20:01
 8/12 anonim ***** válasza:
és te hány éves vagy?
2011. júl. 12. 20:18
 9/12 A kérdező kommentje:
19
2011. júl. 12. 20:23
 10/12 Dottorre ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Szerintem az ilyenről nem beszélni kell... felhívod magadhoz, és ágynakdöntöd. Nincs kérdés, punktum. Ne kérdezd meg, hogy szeretné -e, vagy sem. Úgy sem fog tudni se köpni, se nyelni. Ez a módszer szerintem az esetek 99,9%-ában simán bejön.

A pasid olyan, mint a legtöbb ember, fél az ismeretlentől, fél, hogy nem lesz elég jó, és csalódsz benne, ezért képes feladni a sexet is. Olyan kicsit, mint a lift - fóbia. Az 1. beszállás nehéz, de ha a 10.re kell menned és van nálad 2 nagy zacskó krumpli, muszáj beszállnod. Na most te vagy a krumpli, a lift a sex... Kicsit erős hasonlat, de a lényeget érted... légy határozott!

2011. júl. 12. 20:43
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!