Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl perverz vok? Másnak van hasonló vágya?
Figyelt kérdés
Imádom, ha a pasim eljátssza, hogy "legyőz", lefogja a kezem, és úgy hatol belém.
szeretek összegúbózni, és felizgat, hogy küzd, h hozzámférjen. :D
ez túl perverz, hogy néha szeretek "áldozat" lenni?
a másik, hogy szeretem csipkedni, meg megütni a s.ggét.
másnak is van ilyen fétise?
20/L
2011. júl. 12. 19:40
1/8 anonim válasza:
Hogy csipkedjük, majd megüssük a pasid seggét?! Úgy különösebben nem vágyom rá...
22/F
2/8 anonim válasza:
Én is pont ilyen vagyok. Szerintem nem gáz.
19/L
3/8 anonim válasza:
Megvannak ugyanezek a "perverzióim", de én nem érzem őket annak :) a másodiknak pl pusztán az az oka, hogy nagyon jó a feneke a páromnak :P 23L
5/8 anonim válasza:
Szerintem nem túl perverz....
A perverzség SZERINTEM máshol kezdődik.
6/8 Cicuskaaa123 válasza:
Sztem ez nem fétis, énis szeretem ha picit átveszi felettem a barátom az irányítást. Viszont énis szeretem őt szadizni. :D
7/8 Dottorre válasza:
Ez egy teljesen egészséges dolog, ami mindkét fél számára örömöt és kielégülést okoz, legyen az bármilyen "perverz" dolog, az megengedett.
8/8 Radioactive90 válasza:
Ez tök normális dolog, az ilyet, bár a másik szemszögből, én is szeretem.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!