Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 30 körüli pasik mennyire izgulnak fel a tinédzserekhez képest?
Figyelt kérdés
ugye itt lépten-nyomon látom, h a tini fiúknak már egy mélyebb dekoltázs látványától feláll. vajon egy picit idősebbeknél, akik már jóval túl vannak ezen az időszakon, azoknál hogy van ez?2011. júl. 12. 18:57
1/24 anonim válasza:
Elöbb bevesznek egy tablettát, aztán feláll nekik.
2/24 anonim válasza:
a 30 körüli pasiknak csak akkor áll fel, mikor túljutottak a dekoltázson xD
3/24 anonim válasza:
Nem igaz.
Semmivel sem ->állunk<- rosszabbul. ;)
35/F
4/24 anonim válasza:
A kis tini p*csöknek hamar feláll,de 5 percig sem bírják...
Az idősebb pasik azt is tudják már,hogy mi kell egy lánynak ahhoz,hogy a csúcsok csúcsára jusson.
Üdv.: egy 30 körüli pasi
5/24 anonim válasza:
Én ugyanúgy felizgulok a fiatal csajokra mint régen.(de csak a fiatalokra)
32/F
6/24 anonim válasza:
ez egyén függő, nagy butaság lenne általánosítani. van olyan akinek már semmi kedve a szexhez van olyan aki meg még jobban akarja mint egy 16-17 éves.
7/24 anonim válasza:
20:04---> te ismersz olyan 30 körülit,akinek semmi kedve hozzá?
Ugyanis ilyenkor kezdjük csak igazán a "vadászatot",lehet akár feleség,gyerekek...
8/24 anonim válasza:
Már miért kezdenénk ilyenkor a vadászatot.Épp hogy ilyenkor nyugszunk le.Én már olyan nyugis vagyok, hogy már alig reagálok a cicikre, hátsóra.Hogy miért? Azért, mert a tapasztalat már megvan, a csak szex kapcsolat nem nyújt nekem szinte semmit, igyhát nagyon odafigyelek a lány személyiségére...
9/24 A kérdező kommentje:
fúh, jó tudni :) és konkrétan mire izgultok fel? elég egy lenge nyári majdnem mindent mutató ruha? mondjuk forrónaci és nyakbakötős felső? vagy ennél már több kell?
2011. júl. 12. 20:53
10/24 A kérdező kommentje:
19:59: én 19 vagyok, remélem, h a fiatalt az ilyen korúra értetted, és nem a 15 évesekre :D
2011. júl. 12. 20:54
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!