Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mennyi ideig tart szeretkezés...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi ideig tart szeretkezés során maga az aktus nálatok?

Figyelt kérdés

Ez kevés vagy sok nektek vagy pont jó?

Kort, nemet légyszi írjatok!

Köszi.

2011. júl. 12. 18:36
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Amíg lehül a sör!
2011. júl. 12. 19:03
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Amíg lehül a sör!

- EPIC WIN!!!! :DDDD

2011. júl. 12. 19:09
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Kb 15-30 perc között. Nekem néha sok. Helyesbítek gyakran sok.Helyzet: Pasi rendes,várja, hogy elmenjek,tartogat, én meg persze nem megyek el, mert bestresszelek a gondolattól, hogy megint rám kell várni.

27/N

2011. júl. 12. 22:37
 4/13 bonesmith ***** válasza:
23%
5 perc kávéval cigivel azt kész :D
2011. júl. 22. 16:01
 5/13 anonim ***** válasza:
26%
kb 10 perc, mert az alatt nem történik semmi egetrengető facebookon .
2011. júl. 22. 16:20
 6/13 anonim ***** válasza:

Nagyon változó - én van amikor 1 órát is bírom és közben a barátnőm többször is elélvez, de ha ki vagyunk éhezve szoktunk nyomni ilyen 3 perces villámmeneteket is. Mikor, hogy.

F/30

2011. júl. 22. 16:38
 7/13 anonim válasza:

Régebben érdekelt ez engem is :)

Őőő hogy is kérdezzek rá 1 élvezés a pasinál lehet 1 óra vagy 30 perc?

Vagy több menet alatt éritek el a 30 percet vagy 1 órát? :)

2011. júl. 22. 16:56
 8/13 anonim ***** válasza:

Nem, én sajnos elég egylövetű vagyok, szóval két menet között viszonylag sok regenerációra van szükségem.

Viszont egy menetet simán elhúzok 1 óráig is, ha a lányon látom, hogy igényli :)

2011. júl. 22. 17:02
 9/13 anonim ***** válasza:

16:38-asnak! Ha 3 perces villámmenetek is vannak, akkor gondolom, nem tartogatod vissza a magömlésed. Viszont az nagyon fasza, hogy 1 óráig is el tudjátok húzni. Mi a titkod? :D Mert ugye nekünk mindig azt verték a fejünkbe, hogy ha pl. maszturbálunk is, mindig húzzúk ki 10 percig minimum, mert ha kirántjuk és elmegyünk 1-2 perc alatt, akkor az korai magömlés kialakulásához vezethet. Te hogy állsz ezzel? Leköteleznél, ha megosztanál velem néhány értékes infót! Előre is köszöntem!

20/F

2011. júl. 22. 17:05
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Nos, hát a korai magömlés problémával én is küszködtem régebben, de lehet kezelni.

A legfőbb gyógyszer szerintem a gyakori és rendszeres dugás :D (Jó, pótolható masztival is szükség esetén) Ha mondjuk reggel kivered a farkad, este alapból tovább fogod bírni.

Másodszor, ha úgy érzed, hogy már nagyon közel van a csúcspont, kiveszed a farkad a lányból, és mondjuk az ujjaddal izgatod 1 percig. Után újra lehet kezdeni.

A lényeg, hogy gyakorold a kontrollt, vésődjön be az agyadba, hogy csak akkor mész el, ha te akarsz. Kúrás közben előbb utóbb át fogsz esni egy holtponton, onnantól már lényegében akármeddig megy különösebb megerőltetés nélkül. (Nálam ez úgy 10 perc szokott lenni)

2011. júl. 22. 17:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!