Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ezt a helyzetet nem értem?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt a helyzetet nem értem? Olyan szomorú lettem?

Figyelt kérdés

Összejöttem 1 sráccal, piáltunk, ő nem sokat, elkezdtünk "akciózni" Alig akart neki felállni, aztán sikerült, kivertem neki ez volt kb 3-4 perc. Utána megint elment szintén olyan 4 perc alatt. Amire odakerültünk volna, hogy bedugja megint nem állt fel.

Velem lehetett a baj? túl ronda vagyok?

ez most komolyan nem tudom, hogy mivolt, soha nem csalódtam még ekkorát. :(((

Ilyen sráccal nem is lehet normálisan szexelni? vagy ez csak rosszul jött össze akkor este?

2011. júl. 12. 18:18
 1/7 anonim ***** válasza:
ideges volt a srác és ennyi : D am is, ha egy picit jobban ütött be a pia a srácnál az is meg tudja zavarni. szval az ilyen dolgokat így eleinte tiszta fejjel próbáljátok...
2011. júl. 12. 18:21
 2/7 anonim ***** válasza:
8 perc alatt 2x kiverted neki és csodálkozol hogy nem állt fel? Türelem, gyermekem, türelem...
2011. júl. 12. 18:21
 3/7 anonim ***** válasza:
Jaj mennyél már, lehet a srácra jobban hat a pia és azért nem állt fel neki. Vagy lehet hogy csak kényszerből csinálta az egészet, mert nem szeret ilyen egyéjszakás dolgokat - ez tapasztalat, mivel énis olyan vagyok hogy akárkivel csakúgy nincs kedvem dugni, csak kizárólag a barátnőmmel (ha van).
2011. júl. 12. 18:23
 4/7 anonim ***** válasza:

Neki jó volt, téged meg nem kívánt.

Szerintem...

Bocs.

2011. júl. 12. 18:23
 5/7 anonim ***** válasza:

Az alkohol nem tesz jót a férfiasságnak.... először..

Kétszer elment egymás után.... másodszor....

A leírásod alapján nem lehetsz egy érzéki szerető tipus, inkább egy fejőgép....harmadszor....

2011. júl. 14. 14:20
 6/7 anonim válasza:
Egyszerű a válasz!!!!és a neten is utána nézhetsz!A pasi hozzá van szokva , hogy magának csinálja, túl sokat rejszol és így tud elmenni.Normális utón neki teljesítenie kellene és a az nem megy, továbbá ő ebben lát izgalmat nem a közösülésben.Ne keresd magadba a hibát.Ezt komolyan mondom.
2011. júl. 14. 14:20
 7/7 anonim ***** válasza:
ha má 2x elment egymás után + piált is akk lehet h csak má nem volt kedve hozzá
2011. júl. 14. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!