Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok szeretik a szexet?
Figyelt kérdés
Mert mindegyik tagadja akivel eddig találkoztam..2011. júl. 12. 18:02
2/19 anonim válasza:
Persze. Minden épkézláb ember szereti a szexet, aki már próbálta, és nem volt valamilyen rossz élménye ezzel kapcsolatban.
3/19 anonim válasza:
De amúgy meg, ha azt híresztelné valaki, hogy hú ő mennyire szereti a szexet, akkor mindenki r.bancnak gondolná.
5/19 anonim válasza:
Lány vagyok, szeretem és nem tagadom.
21/N
6/19 anonim válasza:
Én büszkén felvállalom, hogy imádom a szexet. Persze ettől még nem vagyok rib@nc. :)
20/L
7/19 anonim válasza:
Ha egy nő azt mondja nem, az talán.
Ha azt, hogy nem tudom, az nem.
És ha azt, hogy igen, azt még ő se tudja.
Persze vannak kivételek, de a legtöbb nő nem szeret nyílt lapokkal játszani ebben a köpönyegforgató világban.
8/19 anonim válasza:
És a szexet persze hogy szeretik. Kivéve akik aszexuálisak.
9/19 anonim válasza:
"tagadja, de szereti" - ez jó :D
Egyébként, lehet, hogy te még csak olyan lányokkal találkoztál, akiknek még nem sikerült "megszeretniük a dolgot", mert pl. olyan pasit fogtak ki, aki nem megfelelően bánt velük.
10/19 A kérdező kommentje:
Az ilyen forumokon beismerik,de a valóságban nem..
2011. júl. 12. 18:08
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!