Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért rossz izű néha a lányok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért rossz izű néha a lányok mellbimbója?

Figyelt kérdés
oké, hogy a nyirokrendszer része a bimbó, és kiütnek a nedvek, de azért kicsit kiábránditó tud lenni.
2011. júl. 12. 16:35
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
73%

JÉZUSOM!!! :DDD

Meglátszik, hogy a kommentelők jó része még sosem került mellbimbó közelébe, max mikor az anyatejet szívta magába xD

Annyi az egész, hogy ha tetszik, ha nem, az ember izzad. Nyáron is, télen is. Nyilván ilyenkor nagyobb mértékben, mint általában... szóval szerintem a "rossz íz" alatt annyit értesz, hogy picit sós volt / fura utóíze volt.. :) Az pedig valószínűsíthetően a fent leírtak miatt... ennyi a történet...

A sok idiótának ajánlanám, szopogassa már kicsit pl a felkarját, aztán fél perc után tájékoztasson az ízekről. :DDD

2011. júl. 12. 17:12
 12/28 anonim ***** válasza:
Magára adó ember főleg nyáron lefürdik szex előtt ;)
2011. júl. 12. 17:13
 13/28 anonim ***** válasza:

ma 17:12

Az izzadság ellen jó a zuhany..

De nem arról volt szó,hogy ha izzad akkor sós,vagy kellemetlen ízű lenne a mellbimbó..

Ha valaki izzad akkor ne nyalogassa a másik mellét..Egy nedves törlőkendő vagy egy jó zuhany csodákra képes...Azért mert meleg van,még nem kell igénytelennek lenni senkinek..

2011. júl. 12. 17:17
 14/28 anonim ***** válasza:

Hát akik ide kommentelnek tényleg nem jártak még mellbimbó közelben komolyan. Ha olyan felső van rajtam, ami ugye nyáron otthonra előfordul, ami éppen hogy csak takar és amúgy is laza, akkor egy pici mozdulat és máris hozzáfér, és a barátom szokott is néha csak úgy puszit adni oda, akár mert véletlenül olyan pózba került (pl. nyúlt valamiért, keresztülhajolt rajtam, és jéé, vagy ilyesmi), vagy h jelezze, h mit szeretne csinálni a közeljövőben... És ez még nagyon távol van a szextől. A szex (és előtte a zuhanyzás :D) az ez után jön. :P

Kérdésre: Én sem tudok az izzadtságon kívül másra gondolni, de az előfordulhat.

19/N

2011. júl. 12. 17:52
 15/28 anonim ***** válasza:
Kiszííttad a tejet belűle!:D
2011. júl. 12. 17:55
 16/28 anonim ***** válasza:
100%

17:13, 17:17: Pont arra gondoltam, amit a 17:52-es lány is írt... korántsem (!) biztos, hogy CSAK és KIZÁRÓLAG szex előtt / közben "ízlelgeti" meg a pasi... ;) Hirtelen felindulásból simán volt már, h rácuppantam én is bnőm mellére, pl csak poénból, vagy mert jól esett... :D

17:52: Remélem engem azért nem soroltál ebbe a kategóriába :C Lényegében ugyanarról beszéltem, amiről te is :)

2011. júl. 12. 19:27
 17/28 anonim ***** válasza:
Utolsó: igen, pont rád nem értettem, hanem a többi "tapasztalt" és "okos" emberre. :D
2011. júl. 12. 23:02
 18/28 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem az izzadtcsöcsűek és társaik alapítsanak valami klubot.
2011. júl. 12. 23:18
 19/28 anonim ***** válasza:
100%

@23:02: Akkor jó, megnyugodtam! :D

@23:18: Szerintem te meg forgass pár biológia könyvet, hogy tisztában legyél az emberi test alapvető működésével ;D

Ja, és "forgass" alatt olvasást értek. Nem tudom, ismerős-e a kifejezés... :)

Segítek, hátha a google használatával is problémáid akadnak:

[link]

Az apokrin verejtékmirigyek csak egyes bőrterületeken (például hónalj, emlőudvar(!!!), nemi szervek) fordulnak elő, váladékukat folyamatosan(!!!) termelik és elsősorban hormonális-idegrendszeri hatásra ürítik ki.

Ennyi a történet... ;)

22/F

2011. júl. 13. 00:16
 20/28 A kérdező kommentje:
azért az ugatás mindenkinek könnyebb volt...
2011. júl. 13. 09:26
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!