Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális jelenség az, hogy a nők negyvenes éveik közepe táján kezdenek "szétesni"?
Figyelt kérdés
46 éves férfi vagyok, három éve váltam el, s a volt párom is velem egyidős volt. Mostani barátnőm 44 éves, nagyon jól néz ki felöltözve, de a napokban sor került az első nemi kapcsolatra, s most láttam először meztelenül. Döbbentem tapasztaltam, hogy lóg a melle, lelóg a hasa (főleg amikor oldalt fekszik, ez undorító), olyan plötty a felsőkarja, a felső combja, meg a feneke is. Pdig nem kövér, 164 cm magas s 63 kg. Az exemnél ezt nem tapasztaltam. Ennek oka talán az, hogy huszonévesen lett a társam, s emiatt később is olyannak láttam, amilyennek akkor megismertem? Szeretem ezt a barátnőmet, de mit mondjak, szégyellem magamnak is bevallani, valahol nagyon zavarnak ezek a külsőségek. Ha lehnyom a szemem, akkor szinte most is látom az oldalt a lepedőn lelógó hasát.2011. júl. 12. 15:55
1/7 napietus válasza:
nem törvényszerű, pl. anyósom még ötveniksz évesen sem volt "szétesve". mondjuk aktívan is élt mindig, úszni járt, lovagolni, tornára stb.
talán a fiatalkori és későbbi kevés testmozgás lehet az oka a barátnődnél.
2/7 napietus válasza:
bocs, hogy letegeztelek ismeretlenül, de a férjem majdnem egyidős a barátnőddel, ezért mertem :)
29/N
3/7 anonim válasza:
Vagy a szülés. Egyébként hasonlóan "szétesve" láttam én már tizenéves lányt is.
4/7 napietus válasza:
ja, harmadik, az meg szörnyű :( fürdőhelyen láttam, fiatal lányok hogy el tudják hagyni magukat, 29 vagyok, oszt' én voltam ott a bombanő, pedig voltak 18-20 évesek is szép számmal, de 2 végletben: vagy a csontja zörgött, vagy folyt szét, közös volt bennük, hogy izom egy szál se...
5/7 anonim válasza:
Mert te 46 évesen biztosan egy adonisz vagy:D
6/7 anonim válasza:
Igen, normális jelenség. Senki sem tökéletes. Főleg nem 40 év után. Ha meg tényleg undorodsz a barátnődtől, akkor keress fiatalabbat, akinek nem lóg a hasa meg a melle és ő is elviseli a 46 éves tested látványát.
7/7 anonim válasza:
ez a sok fogyás miatt van ehet hogy előtte ducibb volt, és igen normális mert ilyen korban már nem olyan feszes a bőr, legtöbb ilyen korú nővel aki nem dagadt ez van.el kell fogadni.ha igazán szereted 44 évesen már nem a külsőségeknek kéne hogy foglalkoztassanak leginkább.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!