Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fojtogatás "gyengéden"?
Figyelt kérdés
A barátnőm szereti,ha szorítom a nyakát(fojtogatom tulajdonképp) aktus közben,nem erősen,kap levegőt meg minden csak ő épp az,hogy erősen szeretné.Nem szívesen csinálnám erősen,már így is furának érzem mondtam is neki de "megnyugtatott",hogy ez jó.Valami ötlet,hogy hogyan csináljam úgy,hogy ne érezzem magam rosszul és neki is jó legyen?2011. júl. 12. 15:54
1/5 anonim válasza:
Ha te ezt nem szeretnéd akkor ne tedd. A szex egyik sarokköve, hogy csak azt csináljunk benne amit _mindkét_ fél élvez.
2/5 anonim válasza:
Ha ez valóban igy lenne akkor a nők jóval kevesebbszer cigiznének.
3/5 anonim válasza:
Használd a derékszíjad.Szorítsd rá a nyakára és anélkül fog fuldokolni,hogy neked hozzá kéne érned a nyakához! :)
4/5 anonim válasza:
Nekem ez bejönne, nem tudom mitől lehet rossz érzésed...
5/5 anonim válasza:
Csináld úgy, hogy nem szorítod erősen..csak pont úgy fogod, h ne kapjon levegőt.. és közben számolj magadban kb 10-15 mpig..(sokkal tovább bírja egy ember, de ha csak pár másodperc akkor tényleg semmi baja nem lesz.. és szerintem is nagyon izgató dolog.. mondjuk a barátomat nem kérem erre szex közben..de régebben gy barátibarátommal játszottunk kicsit ittasan..és nagyon felizgultam mikor arősen lefogott és nem kaptam levegőt és átfutott a fejemen..hogy most az ő kezében az életem.. és bármit tehet velem... furcsa dolog ez a szenvedély..
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!