Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vehetném rá páromat a mélytorok technikára?
Már meg ne haragudj, de miért akarod RÁVENNI arra, hogy olyat tegyen, amit NEM AKAR? :D :-)
Pusztán "szeretetből" igaz? :D
Te örülnél neki, ha RÁ AKARNA VENNI valamire?
Kérd meg szépen.
Nekem ez a módszer eddig még mindig bejött, ha akartam valamit. Szerintem, ez a legjobb módszer.
Csak azért kommentelek ide, hogy holnap megtaláljam a beszámolódat. :D Komolyan kíváncsi vagyok.
Egyébként engem egyedül azzal lehetne rávenni, hha látnám h a pasim annyira akarja, h tényleg megcsinálja banánnal, előttem. :D DE!!! csak miután én vágtam hozzá, h "tudod mit? csináld meg előbb te!"... Hát ha erre tényleg megcsinálná, akkor tényleg akarja. De amúgy biztosan nem kínoznám magam.
Ha viszont análkül hozod ezt fel, h ő durcizna be és mondaná ezt, azt hinné valami perverziód van, szal úgy nem ajánlom.
19/n
Én is kíváncsi vagyok a holnapi beszámolóra... :D
17/L (és márkétszer "kellemesen" öklendeztem utána, nektek hajrá)
Na mi a helyzet a banánnal?Én egész éjjel nem aludtam,annyira kíváncsi vagyok :)
1.voltam.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!