Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyeim! Hogy is van az? Hajnalban párotok a puncitokat piszkálgatja, és ti közben alusztok, de el is élveztek, mire arra kerülne a sor, hogy a párotok is bedugja, felháboritóan elutasitjátok őt! Mért van ez?
Ne várd el tőle mindig, hogy ő is menetre kész. Ez nem önzőség. Ahogy korábban is írták, lehetséges, hogy neki az az egy élvezés elég volt.
Legyél egy kicsit türelmesebb hozzá...
Már nem azért, de ez nem önzőség. Én pl. utálom, ha éjszaka piszkálnak így, főleg ha még aludni akarok. Fel sem ébred rögtön, és félkómásan amikor már az orgazmus közelében van, fel sem fogja, mi történik, csak hagyja magát, mert "jé ez jó... de mi van...? mindegy jó...". Valami ilyesmi játszódik le benne. Aztán elmegy, felébred, k. álmos, te meg meg akarod dugni ahelyett, h aludhatna végre tovább? Gondolkodj már!
Ha le akarsz vele feküdni, csináld olyankor, amikor ébren van...
19/N
Márpedig ha fáj a torkom vagy éppen fázok, és te venni akarsz nekem egy fagyit, és még le is erőlteted a torkomon, akkor azt el fogom utasítani, és menj oda, ahova írtad is. Ez ugyanolyan. Nem utasítom el a barátomat délután/reggel/este, na de amikor alszom?? Én élvezem az alvást is. Evés közben sem mászok rá, mert nekem van szexelhetnékem, mert tudom, hogy szeret enni, akkor megvárom, hogy végezzen, esetleg hagyom egy picit pihenni (mondjuk max fél órát), mert úgy jobban érzi magát, és utána ő is jobban élvezi.
19/N
01:39
Kényes vagy. :) Ha adnak fogadd el, ha ütnek szaladj el. Na jó, nem lehet mindenkinek ez az alapelve, és természetesen csak viccelek. Oké, nem azt mondod, hogy mássz rá, mikor az alapvető szükségleteit elégíti ki (eszik/iszik/wc-zik), de nálunk a felköltős-szexelős dolog működik. Van, akinél nem. Ez van. Akkor is azt mondom, ha tényleg szereted a partnered, akkor sosem utasítod vissza (kivéve a fentebb említett tevékenységek közben).
Jó én sem azt mondtam, h ez senkinél nem működhet, de nálam nem, mert az alvás az alapvető szükségleteim közül nekem a legfontosabb. :P De tényleg, jobban szeretek aludni, mint pl. enni. Barátom lehet értékelné, ha így kelteném, ő elvan pár óra alvással is... :D De lehet a kérdező barátnője is hasonló véleményen van, mint én, és akkor ő sem önző, csak "kényes", vagy ilyesmi. :))
19/N megint
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!