Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csaj akivel leakarok feküdni már nem szűz (18L), én még az vagyok, és nagyon bénán érzem magam, tanácsok, tippek hogy ezen változtassak?
18f
először gondolom jól befogok égni. vagy hogyan lehetne ezt elkerülni?
köszönöm
Úgy b+, hogy elmondod neki, hogy szűz vagy még. A nők megértik ezt, az elvárásaik rögtön alacsonyabbak :D
Talán még segít is, hogy tanulj valamit :P Már ha olyan kapcsolata volt előtted...
a gond az hogy sztem. azt gondolja hogy már nem vagyok szűz. és tapasztalt vagyok e téren,talán a reakcióimból ahogy válaszoltam egyes kérdéseire XD
mondjam meg neki. elég cinknek érzem
Egyet értek az előttem szólókkal, ugyanakkor az elméleti jártasság is számít valamit a kezdetekkor, tehát legyél felkészült, nem szégyen az anatómiai könyveket átlapozni.
Ezen kívül pedig csak annyi, hogy ne görcsölj rá! Minél többet foglalkozol azzal, hogy be fogsz égni, annál jobbak az esélyeid erre. Ha tudod, tedd le a sarokba ezt a hülye érzést, és hagyd is ott! Ha a csaj is le akar feküdni veled, és nem csak Te vele, akkor annak oka is van, valamit kedvel benned, és az biztosan nem a szex, hiszen azt még nem is tudja, milyen lesz veled. Tehát félig máris nyertél. :)
43/F
Nekem is volt már olyan barátom aki szűz volt még, és nem mondta el hogy szűz és őszintén én nem vettem észre hogy az volt mert tisztában volt azzal hogy mit kell csinálnia. :-)
Véleményem szerint nem ciki hogy még szűz vagy!!Az én barátom is 18 volt akkor! Ne aggódj nem lessz gond!Az a lényeg hogy figyelj a partneredre. :-)
14.16 csak ő gondolja azt h tapasztalt vagyok.
valójában még szűz vagyok
Attól még, hogy párszor széttette a lábát, nem biztos, hogy fergeteges lenne az ágyban.
Ha elmondod neki, nem fog férfiasnak tekinteni és le fog lépni, hiába fogja az ellenkezőjét hazudni. Ez akkor gond, ha hosszú távra tervezet. Ha csak egy alkalom az egész, akkor meg pláne felesleges elmondani. Csak az számít, hogy te jól érezd magad.
ok. akkor inkább bepróbálkozok anélkül hogy elmondanám :D
.sajna nem látom hosszútávúnak ezt a kapcsolatot. persze jól érzem vele magam.de összvissz ennyi
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!