Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lehet valaki annyira részeg,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet valaki annyira részeg, hogy ne emlékezzen arra, hogy lefeküdt valakivel?

Figyelt kérdés
2011. júl. 12. 13:51
 1/5 anonim ***** válasza:

Kérdés: Lehet valaki annyira részeg hogy ne tudjon magáról?

Igen!

Miközben nem tud magáról, megtörténhet a szex is?

Igen!

Igen!

2011. júl. 12. 13:54
 2/5 anonim ***** válasza:
Az már nagy vedelhetettXD Ha az italba beletettek valamit akkor felejtős éjszakája lehetett. Nem kéne annyira inni, hogy ne tudja mit csinál.
2011. júl. 12. 13:55
 3/5 anonim ***** válasza:
52%

Két gyerekem is ilyenből van :D

34/f

2011. júl. 12. 13:55
 4/5 anonim ***** válasza:
szerintem csajnál igen pasinál talán, mert ha nem tud magáról esélyes, hogy fel sem áll neki
2011. júl. 12. 13:58
 5/5 anonim ***** válasza:

Csajnál szerintem igen, mert azt meg lehet dugni akkor is, ha amúgy semmire nem alkalmas más. Pasinál én is neccesnek tartom. Részegen megy nekik, de amikor már kiesik a dolog TELJESEN, és nem csak filmszakadások vannak... Hát szerintem nem.

Am szerintem egy lány másnap amikor megébred azért rájön, h megugták-e vagy nem, főleg ha nem volt magánál, akkor csak nem nedvesedik annyira, tuti még érezhető, h kidörzsölődött kicsit. Nem azt mondom, h fáj, de észre lehet venni.

Ha nem csak alkoholról volt szó, akkor esélyes, amit írtál. Csak alkoholnál nagy eséllyel szex közben elhányta volna magát. Most komolyan. Ha csak egyhelyben fekszik is, de löködve van, az a mozgás meg olyan állapotban, amikor amúgy is necces, hogy hányni fog-e, szerintem pont elég.

Nekem egyszer tettek valamit egy házibulin a piámba... 5 órára nem emlékszem és infúzióval kórházban ébredtem. Utólag elmesélték, hogy hánytattak, kb. úgy viselkedtem, mint egy 3 éves és vittek mentőautóval. Ebből nekem semmi nincs meg, még csak nagy vonalakban sem. Szóval akár meg is dughattak volna alatta. Nem történt meg egyébként, akkori pasim vigyázott rám akkor, ő meg megkaphatott józanon is, miért pont akkor? DE ha megtörtént volna, most akkor sem tudnám.

19/N

2011. júl. 12. 18:15

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!