Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14 éves fiú vagyok, már régóta szoktam maszturbálni, de egyszer sem éreztem olyan igazi jó orgazmust. Mit tegyek, ez baj?
Figyelt kérdés
Szerintem valódi sperma jön ki (a színe miatt). Nem tudtok valami jó módszert, amitől élvezetesebb lesz az önkielégítés? Előre is kösz!2011. júl. 12. 13:42
11/33 A kérdező kommentje:
és ekkor hány éves voltál?
2011. júl. 12. 13:59
12/33 anonim válasza:
ha van akkor igen.. sokkal jobb
13/33 anonim válasza:
Akkor voltam 13, de 17 éves koromig anya ha megkértem, bármikor megtette nekem :)
Utána lett barátnőm, aztán már ő csinálta :$
15/33 A kérdező kommentje:
sajnos nekem biztos nem csinálná meg
2011. júl. 12. 14:06
16/33 anonim válasza:
ha van öcséd vagy bátyád akkor őket.. a lányok nem tudják hogy kell
17/33 A kérdező kommentje:
az öcsém még kicsi ehhez
2011. júl. 12. 14:07
18/33 anonim válasza:
A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:06
Dehogynem... nővérem úgy kiverte egyszer, hogy a barátnőm se csinálta azóta jobban :P
19/33 anonim válasza:
Dugj vibrátort a seggedbe! Akkor lesz majd prosztata orgazmusod.
20/33 anonim válasza:
Utolsó, idióta vagy :P
Ne tedd, mondom, kérj meg valakit a közelben :)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!