Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az hogy öt percen belül van NÉGY orgazmusom normális? Ha maszturbálok egy perc is elég hogy elérjem!
Figyelt kérdés
Azt hiszem tiz éves korom óta maszturbálok.2011. júl. 12. 13:04
1/12 Smartguy86 válasza:
Ha lány vagy, akkor normális :) Szerencsés vagy. Csak ne legyen bűntudatod miatta.
2/12 anonim válasza:
normális-e??? nagyon jó! örülj neki! van akinek
3/12 anonim válasza:
előző vagyok! folytatnám. szóval van,akinek fél ó alatt aigha van 1.
5/12 A kérdező kommentje:
Lány vagyok.Annyi hátrány van.Hogy előfordul hogy nem birom meg várni a férjemet.Akkor is hamar elérem,de akkor már nem olyan intenziv.:(
2011. júl. 12. 13:09
6/12 A kérdező kommentje:
22
2011. júl. 12. 13:09
7/12 A kérdező kommentje:
Én az a nő vagyok akit nem lehet ki elégiteni?
2011. júl. 12. 13:10
8/12 bix válasza:
nekem volt ilyen barátnőm, nem 5 perc de 10 perc alatt élesz szituban vagy 4-5 öt beadott, hüvely és csikló mikor melyik. az elején mókás volt, aztán annyira nem amikor fél óra alatt remegett a lába és könyörgött hogy hagyjuk abba, én viszont még el tudtam volna lenni:)
9/12 anonim válasza:
ha ez igaz akkor minden nő téged irigyel minden pasi téged akar
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!