Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom eldönteni h milyen a szép punci és, hogy az enyém szép e, a fiúknak ez számít?
Figyelt kérdés
2011. júl. 12. 12:19
1/25 anonim válasza:
Hogy nem tudod eldönteni? hát nem...
hogy szép e? van akinek ez az izlése van akinek az. de hordj magadnál fotót mikor megismersz egy új embert mutasd meg a puncidat. ha azt mondja ronda akkor menj tovább:D
2/25 anonim válasza:
Figyelj. Én még csúnya puncit nem láttam, pedig elég közelről láttam/nyaltam egy párat. Bár lehet hogy szerencsém volt.
34/F
3/25 A kérdező kommentje:
Nem tudnátok linket küldeni a szép punciról?
2011. júl. 12. 12:23
4/25 anonim válasza:
(Küldj egy képet és megmondom, trololol)
Nah de a válasz: Nem igazán számít szerintem. Ha egy komolyabb kapcsolatban vagy egy fiúval őt nem maga a punci hanem Te érdekled elsősorban, ha nem csak egy egy éjszakás kaland, ott meg nem az a kérdés hogy hogyan néz ki, csak hogy meglegyen és kész.
5/25 anonim válasza:
Te a saját pinádat nézegeted???!
Jó hajlékony lehetsz!
6/25 anonim válasza:
küldj egy képet a tiédröl és megmondom.
7/25 anonim válasza:
Egyáltalán nem számít szerintem. Nem egy punciba szeretnek bele jóesetben...
9/25 A kérdező kommentje:
majd le fotózom. kicsit barnás
2011. júl. 12. 12:39
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!