Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ezt, hogy hozzam elő a barátnő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt, hogy hozzam elő a barátnőmnek? Más nővel akarom csinálni de úgy, hogy ő végignézze.

Figyelt kérdés
2011. júl. 12. 11:15
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Szerintem ezért simán elhagyna :D
2011. júl. 12. 11:16
 2/15 Cicuskaaa123 ***** válasza:
Sztem te hülye vagy. A barátnőd tuti szakítana emiatt, meg miért kéne neked más nő, ha ott a barátnőd????
2011. júl. 12. 11:18
 3/15 A kérdező kommentje:
Szerintem izgató,hogy egy másik nővel szeretkezek miközben ő nézi.
2011. júl. 12. 11:22
 4/15 anonim ***** válasza:
Neked izgató lenne, hogy néznéd, ahogy más pasi megdugja?
2011. júl. 12. 11:22
 5/15 anonim ***** válasza:
12%
Sok férfinek van ilyen vágya. Viszont csak akkor kapják meg párjuktól, ha kapcsolatuk szilárd, erős.
2011. júl. 12. 11:23
 6/15 anonim ***** válasza:
12%

Ilyesmi csak nagyon stabil érzelmeken alapuló, hosszútávú kapcsolatban tud egészséges keretek között működni, ahol a szexualitás és az érzelmi oldal mindkét fél részéről fejben elkülönül.

Nőknél ritka, bár sokukat izgatja egy csomó minden, de ez a határeset verzió. Ellenben talán legegyszerűbben úgy működhet a dolog, ha mondjuk ő is részesülhet hasonló élményben :-P

Alkalmasabb ha egy baráti párt kerestek, akikkel elöbb csak egymás előtt csináljátok, majd késöbb párcsere.

Vagy esetleg swinger club lehet megoldás (én azt ajánlanám, a hangulata könyebben magával ragadja azt is, aki először ódzkodik).

Illetve nyert ügyed akkor lehet ha a barátnőd biszex és harmadiknak beszerveztek egy lányt, akivel mindeketten szexeltek.

A fenti helyzetektől eltekintve igen nehéz lesz rábeszélni. Vagy marad, hogy egy székhez kötözöd és muszáj végig néznie :-D

2011. júl. 12. 11:24
 7/15 A kérdező kommentje:
A székhez kötözés nem rossz ötlet. :D
2011. júl. 12. 11:27
 8/15 anonim válasza:
Hát te hülye vagy xd:DDD
2011. júl. 12. 11:35
 9/15 napietus ***** válasza:
mindegy, hogy vezeted elő. először is nevetni fog, és azt mondja, hülye vag (ez igaz). ha eszed van, itt leállsz. ha erőlteted, ki fog rúgni, hogy leég a hajad.
2011. júl. 12. 11:43
 10/15 anonim ***** válasza:

Ha egy konkrét személlyel állsz elő akkor tuti kidob. Ha csak általánosságban beszélsz róla akkor nem hiszem. Próba szerencse:)

Én is eljátszottam már a gondolattal h megnézném ahogy a párom mást megdug, a gondolat fel is izgat, de az is biztos h ha ott lenne a helyzet vadmacskaként tépném ki minden szál haját a nőnek :D A párom sem tudná elviselni még a tudatot sem h engem más pasi pakolgat a szeme láttára.Pedig mi 5 éve együtt vagyunk és nem vagyunk már tinik:)

Szal csak okosan :)

2011. júl. 12. 13:09
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!