Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt, hogy hozzam elő a barátnőmnek? Más nővel akarom csinálni de úgy, hogy ő végignézze.
Ilyesmi csak nagyon stabil érzelmeken alapuló, hosszútávú kapcsolatban tud egészséges keretek között működni, ahol a szexualitás és az érzelmi oldal mindkét fél részéről fejben elkülönül.
Nőknél ritka, bár sokukat izgatja egy csomó minden, de ez a határeset verzió. Ellenben talán legegyszerűbben úgy működhet a dolog, ha mondjuk ő is részesülhet hasonló élményben :-P
Alkalmasabb ha egy baráti párt kerestek, akikkel elöbb csak egymás előtt csináljátok, majd késöbb párcsere.
Vagy esetleg swinger club lehet megoldás (én azt ajánlanám, a hangulata könyebben magával ragadja azt is, aki először ódzkodik).
Illetve nyert ügyed akkor lehet ha a barátnőd biszex és harmadiknak beszerveztek egy lányt, akivel mindeketten szexeltek.
A fenti helyzetektől eltekintve igen nehéz lesz rábeszélni. Vagy marad, hogy egy székhez kötözöd és muszáj végig néznie :-D
Ha egy konkrét személlyel állsz elő akkor tuti kidob. Ha csak általánosságban beszélsz róla akkor nem hiszem. Próba szerencse:)
Én is eljátszottam már a gondolattal h megnézném ahogy a párom mást megdug, a gondolat fel is izgat, de az is biztos h ha ott lenne a helyzet vadmacskaként tépném ki minden szál haját a nőnek :D A párom sem tudná elviselni még a tudatot sem h engem más pasi pakolgat a szeme láttára.Pedig mi 5 éve együtt vagyunk és nem vagyunk már tinik:)
Szal csak okosan :)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!