Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk-lányok! Hogy van ez?
Az a helyzet, hogy nekem 14 cm hosszú mereven a péniszem, de leginkább az átmérője aggaszt, amit a mostanában hallottak. olvasottak alapján egyre inkább átlagon alulinak gondolok.
Igazából mindig is így volt ez, e volt amikor megnyugodtam, hogy 3-4 cm átmérő az átlagos, aztán most azt sugalja minden, hogy ez csak blabla...
Szóval nekem 11,5 cm a kerülete a leg vaskosabb részén középen, a tövénél ennél még vékonyab, tehát kb olyasmi vastag, mint egy hámozatlan, vékonykább fajta banán. A szemléletesség kedvéért leírom, hogy lankadtan mindössze 6-7 cm, de úgy az átmérője alig vastagabbb egy frankfurtivirslinél...
Vagytok még így ezzel fiúk? -Lányok, ti találkoztatok már ilyennel, és mit váltott ki belőletek, mikor először megláttátok?
Végül ha voltak, milyen tapasztalatokat szereztetek vele?
ki a kreténmajmot érdekel, hogy lankadva mekkora???
csak az erektált állapot számít.
Am meg 24 éves körödik nő a f*szod, tehát nincs miért aggódni :D
Legyen az előtted, hogy "nem a méret a lényeg" .
Speciel nekem nem számít a méret. Ha akarom kis pénisszel is élvezhetem. Ha meg szeretem is az illetőt akkor meg nem érdekel még az sem ha nem áll fel neki soha! :)
Jah, a lankadt méretre visszatérve:
Nem tudom mi igaz ebből a "hús és vér pénisz" dologból, de még, ha ekkora is mereven, valahogy sokkal jobban érezném magam, ha nem menne összébb pl 9 centinél, és kb 3 cm átmérőnél, mert egy kb 6,5 cm-es pénisz egy felnőtt férfin elég komikusan mutat -főleg ilyen 2-2,5 cm vastagsággal. Kb ekkora egy 8 éves gyerektől várható -valahogy van egy érzésem, hogy kb addig a koromig normál méretű volt a péniszem, aztán a kamaszkori növekedés elmaradt... Vagy, ha ennél kisebb volt, akkor vajon hogy tudott pisilni az ember?...
Hülye kérdés, de mindig belegondolok, amikor valaki azt írja, hogy neki alapból pl 4 cm -azzal már szerintem célozni sem lehet, ezért ezeket téves mérésnek gondolom...
Tessék, ha nekem nem hiszel akkor olvasd el egy prof. véleményét erről!
Szexuálkutatók számos tanulmánya mutatja, hogy nincs összefüggés a pénisz mérete és a szexuális teljesítmény vagy a nők kielégítésének mértéke között: a hüvely méretében alkalmazkodni tud a pénisz méretéhez, és a klitorisz izgatásának nem feltétele a pénisz hossza. Sőt! Egy túl nagy illetve túl hosszú pénisz nagyon mélyre tud hatolni a hüvelyben és ezáltal megsértheti a méhet és ez sokkal inkább fájdalmat okoz, mint élvezetet. Ezen kívül a nők szexuális érzékenysége a méhnyak környékén (amit egy hosszú pénisz megdöf) nagyon csekély. A legnagyobb érzékenység a hüvely bejáratánál és a klitorisznál van, mivel ott található a legtöbb idegvégződés.
Szóval ne parázz már!
Hiszek neked, de ez fejben dől el, hogy egy nő mire "indul be".
Mindegy, a lényeg, hogy azzal aki fejben eldöntötte, hogy x méret alatt nem lehet kielégíteni, az ezen méret alattiaknak nem kell foglalkozni, zhiszen nem ők tehetnek róla. :)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!