Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Meleg a barátom? Már régóta...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg a barátom? Már régóta agyalok ezen, mert szexuálisan alig kíván, azt mondja, évekig ellenne szex nélkül, akár élete végéig is, számára nem fontos.

Figyelt kérdés
Tegnap találtam a gépén egy képet egy férfiről, s mikor kértem, hogy keressen meg nekem valamit a gépen, gondolom észrevette, hogy ott van a kép, és kitörölte. 10 perc múlva mikor meg akartam kérdezni, ki ez a pasi, már ki volt törölve, és ő tagadta, hogy lett volna egyáltalán ilyen képe. Itt fogtam gyanút, ugyanis a "Legutóbbi dokumentumok"-ból tökéletesen látszik, hogy az a kép létezett, csak ki lett törölve. Miért hazudik, ha semmi nincs a dolog mögött? Múltkor egy boxeres pasiról találtam képet, azt mondta, haverja töltötte le tuti, közben akkor nem is tartózkodott Magyarországon. Aztán rá pár hétre más néven ugyanaz a kép le volt mentve, azzal már nem is foglalkoztam. Értelmes hozzászólásokat várok...
2011. júl. 12. 09:56
 1/9 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok? Mióta vagytok együtt?
2011. júl. 12. 10:02
 2/9 anonim ***** válasza:
Hát lehetséges hogy tényleg meleg, vagy biszex.Nem tudom hogy kellene erről beszélni,de ne kérdezz rá egyenesen emrt rossz néven is veheti ha nem az.:S
2011. júl. 12. 10:03
 3/9 anonim ***** válasza:
Ettől még nem biztos, hogy meleg. Lehet aszexuális, akinek elég a néhai masztizás, és időnként lányok helyett srácokra szeret gondolni. Ha neked vannak igényeid a testiség terén, állítsd választás elé, hogy vagy eleget tesz a vágyaidnak, vagy fel is út, le is út. Ez a könnyebb megoldás, mert ha ezt most nem léped meg, később, amikor még jobban kötődni fogsz hozzá, sokkal nehezebb lesz. Ne nehezítsd a saját életedet! Üdv! 18/F
2011. júl. 12. 10:05
 4/9 anonim ***** válasza:
Elég nagy a valószínűsége, hogy az, vagy legalábbis biszex, csak nem éli ki ezeket a dolgokat, csak az interneten. Hány évesek vagytok?
2011. júl. 12. 10:06
 5/9 anonim ***** válasza:

És azt hallottad, hogy a teve élete végéig kibírja víz nélkül?

34/F

2011. júl. 12. 10:08
 6/9 A kérdező kommentje:
én 23, ő 28 éves, és 2 éve vagyunk együtt
2011. júl. 12. 10:22
 7/9 anonim ***** válasza:
Volt szenvedélyes korszakotok, amikor minden a szexröl szolt az ö számára is? Mi az ami összetart benneteket? Terveztek jövöt? Gyerekeket? Vagy csak elvagytok egymás mellett?
2011. júl. 12. 12:21
 8/9 anonim ***** válasza:
Nemtom, én is szoktam pasikat lesni (a fiúk is megnézik a pasikat!), bár én inkább azért, h milyen izmos és jó lenne nekem is olyan, meg, h milyen munka van azokban az izmokban...
2011. júl. 12. 14:30
 9/9 A kérdező kommentje:
Olyan, hogy a szexről szól minden, nem volt soha, ő már az elejétől fogva ritkán szeretné. Tervezgetjük a közös jövőt, ő már most elfogadna tőlem babát, sokszor mondja. Szeretjük egymást, csak a tegnapi eset után nehéz azt hinni, hogy nem titkol semmit...
2011. júl. 12. 14:32

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!