Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Recskáztatok már nyilvános wc-ben?
Igen. Hosszabb nyaralásra mentünk a WC fülkében rám jött. Máskor meg gondoltam h nem olyan izgi a fülkében hanem a piszoárnál csináltam, akkor amikor nem volt ott senki.
Suli wc-ben is csináltam, órák után a piszoárnál is.
Kiskoromban egy olyan táborba (ahova be lettem íratva belegyezésem nélkül) nem kimondottan fiú tábor, én képviseltem egyedül a hímnemet. Untam a fonást vagy nem tudom már mi volt, de nem nekem való. Gondoltam egyet bementem a fiú WC-be és ott levetkőztem teljesen és játszottam a gyíkommal, élvezetem h megtehetem.
Igen. Az egyetemen.
Nagyon ideges voltam a vizsgák miatt és sokszor bemegyek egy elhagyatott wc-be bementem a klotyókhoz magamra zártam és elengedtem magam. Sokkal jobban megkönnyebbültem. De egyiknél sem jött be senki.
Igen, többször is. Kanos voltam és unatkoztam. Meg izgatott is, hogy nyilvános hely.
18/F
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!