Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok a nudistarndon meg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok a nudistarndon meg szoktátok lesni nézni a pasik intim részeit? ( pl ha melletetek napzik egy pasi nem öreg hanem olyna 18-30 között )

Figyelt kérdés

voltam nudi és sokzsor észrevettem mintha a lányok néznék hogy melyik pasinak miylen!

Ez így van tényleg?

2011. júl. 12. 08:47
 1/9 anonim ***** válasza:
nyilván nem sakkozni mennek oda. amúgymeg most úgyis aztmondják hogy "áááá mi soha nem nézzük", de közben csak azt bámulják.
2011. júl. 12. 08:54
 2/9 anonim ***** válasza:
szerintem ez fordítva is így van...
2011. júl. 12. 08:58
 3/9 anonim ***** válasza:
Én nem, nem érdekel hogy néz ki, nem a "külsőre" izgulok......
2011. júl. 12. 09:02
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, egyszer végeztek egy kísérletet. Nőknek mutattak meztelen férfiakról képeket és a "férfiasság" volt az eklső, amit megnéztek. Persze tagadják, mert "ezt nem illik", de attól még ez tény.

Amúgy nem baj, szerintem a legtöbb férfi büszke és elégedett, he egy nő ránéz, főleg, ha még gondolatok is ébrednek benne a látványtól. :)

2011. júl. 12. 09:51
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem erre a kérdésre nehezen kapsz választ, mivel a hazai nudi társadalom nem túl széles.

Amúgy normális, ha meglátsz egy másik embert, hogy átfutod a szemeddel. A fiúk is rögtön a melleket meg a vonalakat keresik a szemükkel egy meztelen nőn, nem a bokája ívét.

Bár gondolom a kérdésed arra irányult, hogy a nők megnézik e a méreteket, gyorsan összevetik e a fejükbe és elkönyvelik e, amit láttak. És ha igen, de hova kerülnél ebben a rangsorolásban. Bruhahah.

2011. júl. 12. 10:01
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem hiszem hogy tagadás lenne, meg egyébként sem érdekli a "mai" lányokat mi az illő...egyszerűen nem úgy működünk mint a fiúk....nem az számít hogy néz ki, ez nem vált ki vonzalmat (max a kocka) hanem hogy tudja e használni.....
2011. júl. 12. 15:46
 7/9 anonim ***** válasza:
Egy jó sötét napszeműveg nagyon jó szolgálatot tehet a nudista strandon.
2011. júl. 25. 07:34
 8/9 anonim ***** válasza:

Persze, hogy megnézik. De ebben nincs semmi különös.

Ha kimegy az ember a strandra akkor ő is megnézi azt aki mellette van. Én is megnézem a nőket / lányokat a nudista strandon. De ez nem azt jelenti, hogy ott bámulom őket. Megnézem, mert ott vannak és kész. Persze aki tetszik, jól néz ki őt többször is megnézem. De nem csorgatom ott nyálam.

F/30

2011. aug. 16. 14:09
 9/9 anonim ***** válasza:
Egy ilyen strandon mindenki azt néz amit akar. Sötét napszemüvegben vagy, akkor hülyén fogsz kinézni, nap végére fehér karikákkal a szemed körül :-)
2011. aug. 20. 09:23

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!