Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok a nudistarndon meg szoktátok lesni nézni a pasik intim részeit? ( pl ha melletetek napzik egy pasi nem öreg hanem olyna 18-30 között )
voltam nudi és sokzsor észrevettem mintha a lányok néznék hogy melyik pasinak miylen!
Ez így van tényleg?
Kérdező, egyszer végeztek egy kísérletet. Nőknek mutattak meztelen férfiakról képeket és a "férfiasság" volt az eklső, amit megnéztek. Persze tagadják, mert "ezt nem illik", de attól még ez tény.
Amúgy nem baj, szerintem a legtöbb férfi büszke és elégedett, he egy nő ránéz, főleg, ha még gondolatok is ébrednek benne a látványtól. :)
Szerintem erre a kérdésre nehezen kapsz választ, mivel a hazai nudi társadalom nem túl széles.
Amúgy normális, ha meglátsz egy másik embert, hogy átfutod a szemeddel. A fiúk is rögtön a melleket meg a vonalakat keresik a szemükkel egy meztelen nőn, nem a bokája ívét.
Bár gondolom a kérdésed arra irányult, hogy a nők megnézik e a méreteket, gyorsan összevetik e a fejükbe és elkönyvelik e, amit láttak. És ha igen, de hova kerülnél ebben a rangsorolásban. Bruhahah.
Persze, hogy megnézik. De ebben nincs semmi különös.
Ha kimegy az ember a strandra akkor ő is megnézi azt aki mellette van. Én is megnézem a nőket / lányokat a nudista strandon. De ez nem azt jelenti, hogy ott bámulom őket. Megnézem, mert ott vannak és kész. Persze aki tetszik, jól néz ki őt többször is megnézem. De nem csorgatom ott nyálam.
F/30
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!