Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha egy van egy fiú aki hetero...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy van egy fiú aki hetero de csak egyszer szeretne egy fiuval lenni akkor az már meleg?

Figyelt kérdés
2011. júl. 12. 06:25
 1/8 anonim ***** válasza:
Az vagy minimum biszex. Mivel a heteró azt jelenti, hogy csak jelen esetben a lányokhoz vonzódik. Innentől kezdve ha egy fiúval akar lenni az már nem hetero. Akár egyszer akár kétszer.
2011. júl. 12. 06:37
 2/8 Cyklon ***** válasza:

Ha szeretne vele hancúrozni,addig nem, De ha meg si teszi,akkor latyi :D

Inkább a fiú menjen sörözni és utána egy nőhöz :D

2011. júl. 12. 06:38
 3/8 anonim ***** válasza:
ugyvan
2011. júl. 12. 06:38
 4/8 Smartguy86 ***** válasza:
Épeszű hetero férfi fejében még VÉLETLENÜL sem fordul meg, hogy fiúval dugjon. Szóval igen, b.uzi vagy.
2011. júl. 12. 07:16
 5/8 anonim ***** válasza:

Úgy tűnik minket lányokat azért "vetnek meg" ha sok pasival voltunk, a pasikat meg azért, mert kipróbálnák sráccal. Hm...

Lányok kipróbálják néha egymást, (leginkább tinikorban mikor a hormonjaik rendeződnek, a nővé válás eléggé nem egyszerű feladat) mégse biszexek akkor, hogy is van ez?

Nem tudok érdemi választ adni, fiúknál nem tudom, hogyan működik, de lehet benne valami hajlam, bár egyeseknek a tapi, max a petting még belefér, de csak a kíváncsiság kielégítése érdekében. Ez is korai tinikorban.

Bonyolult ez, igaz? Nekem is! :-D

22/N

2011. júl. 12. 07:46
 6/8 anonim ***** válasza:
Én is rég töröm a fejem ilyesmin, de sose mertem meglépni, de jó tudni h nem egyedül vok vele.
2011. júl. 12. 08:01
 7/8 Smartguy86 ***** válasza:
07:46 - Az sem normális, ha egy lány lánnyal próbálgat...
2011. júl. 12. 08:03
 8/8 anonim ***** válasza:
Normálisnak nem normális, de sokszor hallani arról, hogy 12- 14 évesen nem tudták eldönteni melyik nemhez vonzódnak. Aztán kipróbálták azonos neművel is, de ennyi. Mire felnőttek és röhögnek most, hogy jesszusom én ilyet is csináltam, tiszta hűlye vagyok! A párja meg ellenkező nemű.
2011. júl. 12. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!