Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Mit akarhat tőlem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Mit akarhat tőlem?

Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm, aki fiú és 13 éves, én 15 vagyok (szintén fiú). Szóval ennek az ismerősnek nagyon hátrányos helyzetű a családja. Elég szegények, és egy dawn kóros nő valamint egy nyitott gerincű kislány is a család tagja.. Az ismerős pedig nagyon kövér.. Néha jó fej és elvagyunk, de sokszor zaklat telefonon,(ő mentálisan egészséges asszem) állandóan azt akarja h zenét küldjek neki át a telefonjára bluetoothon.. Ez elég idegesítő is tud lenni, meg sokszor be is szól nekem, csak úgy.. Nagyjából Ok volt a dolog eddig, türtem meg minden aztán egyszer bevallotta hogy biszex.. Először azt hittem, hogy csak viccel, mert utána rögtön le is tagadta, és mondta is h viccelt. Amióta viszont ezt másodjára is eljátszotta, már biztos voltam benne, hogy nem viccel, és ezért kezdtem messziről kerülni, mert ráadásul egy kicsit (vagy nagyon, csak nem merte elmondani) be is jövök neki.. Ha kerülöm, nagy lelkiismeretfurdalásom van, a hátrányos helyzetű családja miatt meg hogy biztos bunkónak tart.. Mert jó fej velem néha és tök jó vele.. Viszont a sok hülyeséggel és a biszexséggel az őrületbe kerget! (nem vagyok homofób, csak nem vagyok ilyesmire vevő..) mit tegyek? Lógjak a sráccal, vagy hagyjam a csudába?
2011. júl. 12. 00:11
 1/5 anonim ***** válasza:
hagyjad ha hagyni akarod.
2011. júl. 12. 00:14
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
vidd el valami b*zibárba aztán bízd rá valamelyik langyira
2011. júl. 12. 00:19
 3/5 anonim ***** válasza:

Én koccolnám, márcsak a homofóbiám miatt is. Nekem is volt egy ilyen ismerősöm, és tök jól elvoltunk, aztán elkezdett mindenféle f@szságot csinálni, mint pl a húga babáján nyulakra jellemző dugást imitálni nagy röhögések közepette, az iskolában meg a gilisztákat hordatta magához és dörgölte a farkához, hogy ő most megb@ssza őket. Na nem sokat láttam azóta sem!

Sz@rd már le hogy fogyis a családja! Ez semmire nem jogosítja fel őt, se a családját! Mondd meg neki, hogy vagy normális lesz és nem buzyskodik, vagy keressen más havert magának. Bár szerintem kicsit már rád is gerjedt, úgyhogy én már ezért is passzolnám!

2011. júl. 12. 09:51
 4/5 A kérdező kommentje:
Utsó: Igazad van, teljes mértékben. Fúj, a tiéd ilyeneket is csinál?? Az enyém nem elég bátor hozzá :P Lehet h először megmondom neki hogy ne zaklasson meg ne buzúljon.. De aztán tutira hagyom a vérbe. Köszi a tanácsot!
2011. júl. 13. 11:37
 5/5 anonim ***** válasza:

07-13 11:37

Hogy most mit csinál nem tudom. Azóta nem is láttam az pedig valamikor 1992-ben lehetett. :)

2011. júl. 18. 11:08

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!