Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Velem van a baj? Miért nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem van a baj? Miért nem tudok? (többi lent)

Figyelt kérdés

- Miért fáj ha közvetlenül a csiklómmal izgatnak??:S

-Miért nem tudok elmenni ujjazástól?? :S

2011. júl. 12. 00:10
 1/8 anonim ***** válasza:

A csikló közvetlen izgatása, ha már nincs rajta a fitymaszerűsége, akkor elég kellemetlen, valójában körülötte kell izgatni.

Nem minden nőnek lehet hüvelyi orgazmusa, van, akinek meg csiklóorgazmusa nem lehet.

2011. júl. 12. 00:15
 2/8 A kérdező kommentje:
köszi a választ !
2011. júl. 12. 00:20
 3/8 anonim ***** válasza:
jah nyugi nem veled van a baj énis igy vagyok vele :)
2011. júl. 12. 00:29
 4/8 A kérdező kommentje:
köszi a választ.:)
2011. júl. 12. 00:39
 5/8 anonim ***** válasza:

"valójában körülötte kell izgatni. "

Azért ez így nem igaz, max. 5%

De egyébként igen teljesen normális, hogy annyira érzékeny, hogy fájdalmat okoz, nem para, anatómia. Tanuld meg, hogy hogyan esik jól és kész ...

2011. júl. 12. 00:41
 6/8 A kérdező kommentje:
hát én magamnak tudom.:) csak hát amikor a pasim csinálja mindig oda akar "kilyukadni" pedig mindig szólok neki hogy ott ne...:S
2011. júl. 12. 00:43
 7/8 anonim ***** válasza:

Tanítsd meg, erről szól: el lehet mondani, hogy mi esik jól és mi nem. Ha törődik veled, akkor figyel erre.

Teljesen normális, hogy meg van beszélve, a fiatal srácok, meg nyomulnak 1000-el, mert így látták filmben, így hallották haveroktól, stb. Tanítsd meg, mndketten jobban jártok ;-)

2011. júl. 12. 00:47
 8/8 A kérdező kommentje:
köszi a választ.:)
2011. júl. 12. 00:49

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!