Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van hangja a szüzhártyának ha elszakad?
Figyelt kérdés
2011. júl. 11. 23:10
31/50 anonim válasza:
:D
Ha zenét játszik, akkor pedig adj hálát az égnek, mivel megmenekültél (talán). Hiszen köztudott, hogy rosszab esetben bekebelez téged a hártya. Szaporodás után így szokás. Kell a fehérje. Nem is tudom mi a Game Over jele.
32/50 anonim válasza:
Persze h van...soványyabb lányok esetén száraz fa reccsenésére emlékeztető hang...ducibb lányok esetén viszont tompább a recccsenés és visszhang is követi...:DD remélem KIELÉGÍTŐ választ adtam:DDD
33/50 anonim válasza:
Van, hát. :D
Olyan hangja van, mint a Csillagkapunak. Ha hétszer nyomod bele a dákód megnyílik egy féregjárat egy másik bolygóra. Ha 8x akkor Atlantiszt tudod vele tárcsázni, ha 9x akkor meg a Destinyt. De a Destinyvel vigyázz, könnyen felrobbanhat a lány puncija! És ha elélvezel akkor a spermád egy másik bolygóra fog megérkezni, ami akár ki is írthatja a Goa' uldokat meg a lidérceket. Szóval vigyázz a szűz lányokkal, akár az egész galaxist kipusztíthatod velük xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
34/50 anonim válasza:
Mikor utoljára ilyennel vt dolgom olyan hangja vt mint egy vulkán kitörés (bizonyára azért mert a csaj szülei egy tropusi szigetről költöztek ide) és ugy önlött belőle a vér mint a vulkánból a láva.
35/50 anonim válasza:
Az enyém spec. Vivaldi-Négy évszakját adta elő köcsögdudán :D
36/50 anonim válasza:
hatalmasat szól, és be is csípi, és nekem azér olyan nagy a farkam, mert becsípte, és amikor ki akartam húzni, nem sikerült de megnyújtotta :O
37/50 anonim válasza:
Mért kell ilyen kérdést feltenni??? Erre annyira egyértelmű a válasz szerintem...
38/50 anonim válasza:
39/50 anonim válasza:
Igen, van.. a kicsit testesebb nőknél olyan hangot hallasz, mint amikor egy dinamittal kirobbantják egy ház falát.. a vékonyabb nőknél néha egy dementor sikolyt hallasz, ami egyébként ha rossz kedvű le is haraphatja a pasik farkát, de nekem egyik haverom mondta hogy amikor elvette a csaja szüzességét akkor az Ég királynő áriáját hallotta.. ez ritka de néha ezt is lehet hallani. :)
40/50 anonim válasza:
persze olyan hangja van mikor chuck norris bemegy egy kocsmába és a világ leghatalmasabb pörgőrugásával széttöri azt a helyet.de van olyan is hogy arnold schwarzenegger jön akkor az meg olyan mint amikor felrobbant 3-4 terminátort és ő túléli egy szék alatt elbújva na kb ilyen hangja van.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!