Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ez vajon fáj neki? Nem merem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez vajon fáj neki? Nem merem megkérdezni.

Figyelt kérdés
Barátommal mikor csókolózunk meg simogatjuk egymást, ha az ölében ülök vagy csak fekszek rajta, akkor érzem, hogy áll neki. Ma 2 órán keresztül csókolóztunk és éreztem, hogy végig állt neki. De nem lett kiverve meg semmi. A szexnél még nem tartunk. Sajnos még lelkileg nem vagyok rá felkészülve :/
2011. júl. 11. 23:05
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem jó, ha huzamosabb ideig ingerelve van és utána nincs kielégítve. Egyes embereknek utána fáj, igen.
2011. júl. 11. 23:06
 2/8 A kérdező kommentje:
Értem :S
2011. júl. 11. 23:13
 3/8 anonim ***** válasza:

ne parázz, legfeljebb otthon kicsapja :D

annyira nem fáj azért, hogy abból ügy legyen.

2011. júl. 11. 23:20
 4/8 anonim válasza:

Egészen biztos hogy otthon kicsapja :)

Na a viccet félretéve..

A legfontosabb hogy lelkileg neked kell készen állni..

Gondolom ezt a barátod is tudja..

És igen lehet hogy fáj neki..

21F

2011. júl. 11. 23:26
 5/8 A kérdező kommentje:
Persze megbeszéltük, hogy csak akkor tesszük meg, ha már készen állok rá.
2011. júl. 11. 23:32
 6/8 anonim válasza:
én fiú vagyok és amu sztem mindenkinek feláll közben,de nem feltélen kell itt rögtön arra gondolni h szexet akar.nekem csakúgy feláll miközben smárolok vagy ha rajtam fekszik.még mi se járunk a sexnél és egy kicsit sem zavar:)
2011. júl. 12. 00:00
 7/8 A kérdező kommentje:
Akkor nem aggódok (:
2011. júl. 12. 00:47
 8/8 anonim válasza:
Nem kell szeretkeznetek ahoz h ne legyen ez a probléma. Próbáljátok ki először a pettinget, sokat segíthet majd az elsőnél. És a fiúd répája sem fog fájni.:D
2011. júl. 12. 01:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!