Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti már kóstoltátok a nedveteket?
akkor tisztázzunk pár dolgot:
1. "Lányok ti már kóstoltátok a nedveteket?" ez a kijelentés arra utal, hogy te fiú vagy.
2. Te benyelted a saját spermádat..
3. Szégyeld magad fiam!
Én is kostoltam már a saját spermámat, az általában sós
mellesleg azt olvastam, hogy a kostolás, része annak, hogy jobban megismerd magad
Igen, kóstoltam.
Érdekelt, hogy a párom mit érez. (Ti. kicsit tartottam tőle, hogy még jóval zuhany után is érezhető a tusfürdő. :S De nem. :))
Szerintem semmi baj nincs ezzel. Az ember a saját nyálát is lenyeli.
Meg ugyebár a kóstolás az kóstolás, nem azt jelenti, hogy minden önkielégítéskor az összeset elfogyasztod. :D Csak kíváncsiság, semmi több. Egyszer elég.
Na akkor tisztázzunk pár dolgot!
"Lányok ti már kóstoltátok a nedveteket?"
1. Ez nem kijelentés, hanem kérdés!
2. Logikailag ebből nem következik, hogy a kérdező fiú.
Egy lány is nugodtan megkérdezheti ugyenezekkel a szavakkal a többi lányt, hogy ők kóstolták-e már.
Logikailag ebből azt sem lehet eldönteni, hogy a kérdező kóstolta-e a saját nedvét.
Nyeltan 1
Logika 1
Leülhetsz.
Én igen!
Régen amikor a párommal tudtam hogy lesz "dolog"/első alkalom/, és ezért meg kóstoltam nehogy rossz ízem legyen, akkor nem engedtem volna! De édes volt így engedem! :D Ennek már 8 éve!
25/N
Minden lány nedvét megkóstolnám, aki akar írjon! :D
22F
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!