Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a pélóm szinte függőlegesen áll fel?
Figyelt kérdés
Már régebben is észrevettem, hogy furcsán áll fel, és mostanság szinte csak függőlegesen a hasam mellett áll fel, és ha húznám lefele a sztem rendes helyére, akkor feszül és alig bírom, ha elengedem visszaugrik a hasamfele:/2011. júl. 11. 22:32
2/12 A kérdező kommentje:
Csak ez így para lesz, mert alakulóban van 1 kapcsolat, és ha majd odajutunk, akkor nem tudom, mit fog szólni a lány hozzá, hogy a hasamhoz van tapadva, amikor feláll :S
2011. júl. 11. 22:38
3/12 A kérdező kommentje:
Mert még szűz vagyok, mert sok a könnyűvérű lány, az nekem meg nem kell, de most találkoztam más egy rendes lánnyal
2011. júl. 11. 22:39
4/12 bamboochatheone válasza:
Ez az önszopás első fázisa. Sokan irigyelnek emiatt szerintem...
5/12 anonim válasza:
Szerintem ez komoly dolog, velem is ugyanez történt és orvosi beavatkozásra volt szükség. Menj el orvoshoz és ne lepődj meg ha azt mondja, hogy a fél herédet le kell vágni, mert ez amiatt van. De ezek után is tudsz normális szexuális életet élni.
6/12 A kérdező kommentje:
Csak az a fura, hogy ha elmentem, vagy nem áll fel teljesen, akkor még elmegy, meg ha állok akkor nem teljesen simul hozzá, csak felfele mutat.
2011. júl. 11. 23:00
7/12 A kérdező kommentje:
Urológus tud mondani valamit a dologra?
2011. júl. 11. 23:00
8/12 anonim válasza:
Ember ne parázz :)
Ez normális..van akinek előre felé valakinek felfelé áll..
9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, majd meglátom mit mondd rá a barátnőm, ha elérünk a szex fele :)
2011. júl. 11. 23:11
10/12 anonim válasza:
Ember ne parázz, a péló olyan mint a buszváltó, ahány kocsi annyi irány...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!