Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gond, hogy nagyon szeretnék puncit nyalni?
Figyelt kérdés
Sokkal jobban vágyok a nyalásra mint mondjuk a szexre. És hol tudnák rá partnert találni, mert csajom az nincs.
16F
2011. júl. 11. 22:14
1/29 anonim válasza:
nem az a gond hogy nagyon szeretnél puncit nyalni, hanem az a gond, hogy nagyon gyerek fejjel gondolkodsz :) és nemis csoda h nincs csajod
2/29 A kérdező kommentje:
Miért gondolkozok gyerekesen? Különben biztos jól csinálnám.
2011. júl. 11. 22:18
3/29 A kérdező kommentje:
És hol tudnék találni rá csajt?
2011. júl. 11. 22:19
4/29 anonim válasza:
Inkább legózzál még gyerek vagy ehhez kisapám!
Hogy ha nem is nyaltál még életedben miaz hogy jól menne?Meg hogy hol találjak rá csajt?Tipikus kis taknyos gyökér vagy akinek semmi se számít csak hogy dugjon!Ismerkedj ilyen egyszerű azt majdcsak lesz bnőd de ilyen aggyal még várj vagy 5 évet!
5/29 anonim válasza:
Biztosan nem sértésként írta amit válaszolt a kedves válaszoló, hidd el én is ugyanazt tudom mondani amit Ő és nem sértésképpen. Ha még ráadásul az életben nem voltál csajjal, akkor honnan veszed, hogy profi lennél benn vagy jól csinálod? Ezekszerint akkor még nem is próbáltad. Kicsit később térj rá ezekre a dolgokra és a szexre, kicsit érjél még.
6/29 A kérdező kommentje:
Biztos jó lennék benne, mert amit szeretsz csinálni abba jó vagy.
2011. júl. 11. 22:32
7/29 anonim válasza:
Hát te hülye vagy b*meg!
Gyakorlás kérdése de te attól még messze vagy!
Jobban teszed ha vársz pár évet mert csak beégsz bár ilyen aggyal nem hiszem hogy még találnál bnőt max 14-15 éves kislányt!
22:28 voltam
8/29 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy gyakorlás kérdése, de pont azért kéne elkezdjem most. És hogyan menjek oda egy lányhoz ilyen céllal. Mert gondolom ebbe többen benne lennének mint a szexbe. Ja és ne balf*sznak képzeljetek el.
2011. júl. 11. 22:39
9/29 anonim válasza:
Ezek alapján csak b*lfasz lehetsz és r*hadtul kis sz*ros vagy még tipikus ááá nőljél fel előbb!!!Normális barátnőt szerezz inkább de k*rvát mert azok mennek bele ilyenekbe egyből de ha ez kell neked!Remélem összeszedsz valami betegséget!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!