Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Néha miért kicsit számomra...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Néha miért kicsit számomra bunkók a kapcsolatkeresésben a melegek? (online)

Figyelt kérdés

Nem vagyok a netes társkeresők híve, de egy-kétszer felregelek, ki tudja ott találom meg a nagy ő-t. De sokszor benyomják, hogy msn?, vagy akarsz szexelni? Van webcamod? Kivered?.... Még üdvözlésképpen se tudnak néha egy nyamvadt levelet írni, nekem kell visszakérdezni egyáltalán honnan ír vagy kicsoda, hány éves vagy mit akar pontosan:S

Szóval miért lehet ez? Ennyire szexéhesek és nem érdekli egyeseket, hogy mi van csak elégüljenek ki?

( van bőven ellen tapasztalatom de nagyon sok ilyen van amit leírtam)

2011. júl. 11. 21:55
 1/6 anonim ***** válasza:
Tipikus, az ilyenekkel nem kell foglalkozni, vannak normálisak is szép számmal. Amúgy melyiken vagy fenn? Mert lehet nem jó helyen keresgélsz.
2011. júl. 11. 22:22
 2/6 anonim ***** válasza:

Nekem is ugyanez a tapasztalatom, 3 ilyen társkeresőn is fennvagyok. Az igazság az, hogy én már legtöbbször valakinek az adatlapja alapján megállapítom, hogy az általad említett bunkók közé tartozik-e az illető. Amúgy én az ilyen levelekre nem válaszolok, mivel világosan ki is van írva a profilomra, hogy tartós kapcsolatot keresek. Meg azt bírom, hogy a felső korhatárhoz is megadom, hogy 30 év, és akkor ilyen 50 éven felüliek is írogatnak.

A kérdésedet tekintve szerintem a választ is megadtad: sokan egyszerűen csak a szexre hajtanak. De azért elvétve találni ezeken az oldalakon jófej, normális srácokat. Remélem egyszer én is megtalálom közöttük az igazit, mivel máshol nem nagyon tudok ismerkedni.

24/F

2011. júl. 11. 22:24
 3/6 A kérdező kommentje:
Hát a gayromeón voltam fenn de onnan töröltem vagy otthagytam nem is tudom, meg a randi.gay-on vagy hasonlón de azt sem néztem egy ideje. Márt nagyon nem ismerek, meg nem is akarok neten keresgélni.
2011. júl. 11. 22:27
 4/6 A kérdező kommentje:
*.Mást nem.....
2011. júl. 11. 22:28
 5/6 anonim ***** válasza:
A normálisakat mindig kiérezni:)
2011. júl. 11. 23:22
 6/6 anonim ***** válasza:

Mert online általában a legtöbb ember vakmerőbb, hajlamosabb beszólni, mint valójában, szemtől szembe. És ez nem csak a társkeresésre vonatkozik.

Azt vedd hozzá, hogy LMBT körökben sokan elbújnak, titkosilonkaként élik világukat - ezért sokkal erőteljesebbek, harsányabbak online.

(Én ugyan leszbikus vagyok, de ugyanezt tapasztalom, amit te is. És a hetero haverom is, aki szintúgy használt már társkeresőt.)

Ezért jó, ha inkább baráti társaságokban ismerkedsz.

(pl. a Szimpozion Klub közösségében, amikor meghívnak valakit egy beszélgetésre, előadásra és sokan, sokfélék ott vannak, arccal)

2011. júl. 11. 23:42

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!