Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Milyen szemmel látható változá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen szemmel látható változáson megy át a hímvessző az első szex alkalmával?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy meglehete állapítani szemmel hogy valaki szűz vagy nem. Az látszik-e? És ha igen akkor milyen változásokon megy át az egész. Előre is köszönöm.
2011. júl. 11. 21:15
 1/9 anonim ***** válasza:
53%
Elöször is ... lerohad ... a jobbik esetben csak inpotens leszel...
2011. júl. 11. 21:27
 2/9 anonim ***** válasza:
67%

Ez a 18 karikás oldal ha nem vetted volna észre! A maci már régen köpött,nyomás aludni, holnap ovis-tábor.

Majd ha felnősz nem kérdezel ekkora hülyeséget.

Már bocsesz.

2011. júl. 11. 21:32
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszi "majd ha felnősz" akkor lehet hogy megérted hogy nem mindenkinek tuszkolták bele a fejébe az ilyesmit, és attól hogy valaki tájékozatlan nem kell letámadni. Nem tudom te ezt hogy gondoltad, de ez az oldal elvileg azért van hogy kérdezd meg amit máshol nem mersz. Csak van egy-két nagyarc ember aki azt hiszi magáról hogy ő az aty@isten. @nyukád temetésén szólj be légyszives. Egoista s3gg@rc mind a kettő!!!!
2011. júl. 11. 21:48
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
semmilyen változáson nem megy át
2011. júl. 11. 22:00
 5/9 A kérdező kommentje:
Egy normális ember...Köszönöm ennyit akartam tudni...
2011. júl. 11. 22:02
 6/9 anonim ***** válasza:

Először is nedves barátom én nem szidtam anyádat és nem becsméreltelek. Abban az életkorban és legfőképpen értelmi szinten amin te vagy inkább könyvtárba kellene járnod és olvasgatnod a szexről mint gyakorolnod azt.A jó isten mentse meg azt a nőt aki a lába közé enged ennyi tudással téged.

A te szavaiddal élve és idézve 1 picit remélem a te anyád sírján nyomnak téged ánuszon a kék osztriga bár oszlopos törzstagjai. Na pá te kis képzőművészeti cserépedény.

2011. júl. 11. 23:12
 7/9 A kérdező kommentje:
1 becsméreltél, az ovis szöveged kicsit sem volt jópofa. 2 nem gyakorlom a szexet csak vannak dolgok amivel nem vagyok tisztában de ahogy látom te ide azért jársz hogy szivasd az embereket meg hogy jót röhögj a kérdéseken. Nem poénból tettem fel a kérdést és nem is poénos válaszokat vártam el. Neharagudj az anyázásért csak felment a cukrom de nagyon. Nem mindenki kezdte az életet uigy hogy mindent tudott... Ennyi...
2011. júl. 11. 23:24
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha már használtad akkor a csaj nedvétől matt lesz, és kicst lyukacsosra ki is marja, mint a technokol a hungarocellt! Ezenkívül kicsit cakkos is lesz a széle és elgörbül, ha nem volt egyenes amikor betoltad!
2011. júl. 12. 10:16
 9/9 anonim ***** válasza:

Már meg ne haragudj ismét, de jó pár évvel idősebb lehetek nálad, és amikor én kezdtem a " szakmát" nem volt net,és sok egyéb más ismeret terjesztő fórum az emberek is elzárkóztak ettől a témától.Mivel ahogy látom írni tudsz és olvasni is, a netet elég jól használhatod mert van ha jól sejtem, ezért némileg kiütközik a kérdésed az átlagból.

Nem erre a részre szoktam írogatni egyébként inkább az elektronika ami érdekel, de amit te írtál nagyon "tetszett"

2011. júl. 12. 12:31

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!