Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen szemmel látható változáson megy át a hímvessző az első szex alkalmával?
Ez a 18 karikás oldal ha nem vetted volna észre! A maci már régen köpött,nyomás aludni, holnap ovis-tábor.
Majd ha felnősz nem kérdezel ekkora hülyeséget.
Már bocsesz.
Először is nedves barátom én nem szidtam anyádat és nem becsméreltelek. Abban az életkorban és legfőképpen értelmi szinten amin te vagy inkább könyvtárba kellene járnod és olvasgatnod a szexről mint gyakorolnod azt.A jó isten mentse meg azt a nőt aki a lába közé enged ennyi tudással téged.
A te szavaiddal élve és idézve 1 picit remélem a te anyád sírján nyomnak téged ánuszon a kék osztriga bár oszlopos törzstagjai. Na pá te kis képzőművészeti cserépedény.
Már meg ne haragudj ismét, de jó pár évvel idősebb lehetek nálad, és amikor én kezdtem a " szakmát" nem volt net,és sok egyéb más ismeret terjesztő fórum az emberek is elzárkóztak ettől a témától.Mivel ahogy látom írni tudsz és olvasni is, a netet elég jól használhatod mert van ha jól sejtem, ezért némileg kiütközik a kérdésed az átlagból.
Nem erre a részre szoktam írogatni egyébként inkább az elektronika ami érdekel, de amit te írtál nagyon "tetszett"
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!