Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen pózokat szerettek szexben?
Figyelt kérdés
Miért?
Melyik a legjobb?
2011. júl. 11. 19:48
1/11 anonim válasza:
Hangulatfüggő. Talán amikor én hason fekszek a hasam alatt párnával, vagy amikor a barátom felemel. Mert jó.
2/11 ~Katze~ válasza:
Nálam a kutya póz az abszolút kedvenc. :) Miért? Uhh, hogy mondjam... Vastagabbnak érzem a ***-t. :D
20/L
3/11 anonim válasza:
nekem a lovagló póz a kedvencem... én szabályozom a sebességet és a mélységet, igazán jót lehet élvezni, viszont a 69 sem megvetendő, mindenkinek ki kéne próbálnia, persze he nem vagyunk prűdek :P
4/11 anonim válasza:
én azt szeretem, ha egy szeretkezés alatt változatosan többfélét kipróbálunk :D amúgy meg inkább azok jönnek be, amikor szemben vagyunk egymással, akkor látom az összes reakcióját :) 23/L
10/11 Názáreti Szent Jézus válasza:
A versenyfutás!xd
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!