Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kikészít ez az érzés. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
15 leszek.A szüleim elváltak kiskoromban és azóta apámnak új családja van.2 fiú gyerek az egyik 4 a másik 1 éves.Az igazi probléma (már ha az) a "mostoha anyám".Egyszerűen bomba....ha csak rágondolok merevedésem van.Már ott tartok,hogy miután zuhanyzott beosonok a fürdöbe és a bugyiját a farkamra húzva maszturbálok.Van amikor csak hosszú ideig szagolgatom és nyalogatom.Nagyon kívánom.Nem szexelhetek vele mert
1.Nem hiszem hogy belemenne
2.A gyerekek folyton a nyakán vannak.
Segítsetek, mert nagyon kész vagyok.
Köszi
2011. júl. 11. 19:46
1/10 anonim válasza:
Találj magadnak egy barátnőt akivel szexelhetsz, őt meg felejtsd el.
2/10 anonim válasza:
Apukádtól örökölted az ízlésed. De a korosztályodban is vannak helyes lányok. Felejtsd el a nőt minél hamarabb.
4/10 anonim válasza:
Lol, mert én is ilyen helyzetben voltam. Én elkezdtem verni egy este, amikor nem volt otthon senki csak mi ketten, reméltem hogy bejön és meglát. Meg is látott, elpirult és kiszaladt a szobából. Később ő is masztizott és megtörtént. Utána azt mondta első és utolsó eset volt, ha elmondom akkor letagadja és azt mondja megerőszakoltam :D nem beszéltünk róla többet, de megérte. Csinálj te is valami ilyesmit.
5/10 A kérdező kommentje:
Először is nem fake....(hülye gyökér)
2.nem tom lehet azt kéne...de jobb lenne elfelejteni:\
2011. júl. 11. 20:17
6/10 anonim válasza:
Tudsz pár képet feltenni az anyuról? :D Akár arc nélkül is, de itt mindenkit érdekel az ízlésed!
8/10 A kérdező kommentje:
Az utolsó kettőnek semmi köze a kérdésemhez...
2011. júl. 12. 08:03
9/10 anonim válasza:
Ha mákod van pár év és rádgerjed, csak legyél nagyon kedves vele, apádnak meg szerezz egy szeretőt titokban hogy őt se érdekelje!!
10/10 A kérdező kommentje:
Bízok benne:D
2011. júl. 12. 19:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!