Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 1. Szex után miért fáj egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1. Szex után miért fáj egy kicsit a hasamm?! 2. Leborotválom a puncim, és kipattog a bőröm. Mit lehet tenni ellene?!

Figyelt kérdés
Bocsi, hogy 2kérdést tettem fel...erdemes válaszokat kérek :) köszönömm
2011. júl. 11. 19:31
 1/6 anonim válasza:
Borotválás után tegyél egy kis hintőport a puncidra. A hasfájásra nem tudok választ.
2011. júl. 11. 19:34
 2/6 anonim ***** válasza:

1. Ezt nem tudom, érdemes egy nőgyógyászt kérdezni. Ne gondolj semmi komoly bajra, csak hát mégis ő a szakértő. A dokitól meg ne félj, én is túléltem minden eddigi alkalommal :)

2. Vannak speciális gélek, amikkel ez elkerülhető. Meg gyantáztathatod is. De leginkább úgy kerülheted el, ha nem borotválod. Nem kötelező!

2011. júl. 11. 19:34
 3/6 Cicuskaaa123 ***** válasza:

1. A barátod túl durva volt, és megsértette a méhnyakszájad és sérülést okozott neked. De ne aggódj ez pár napon gyógyuló felületi sérülés.

2. Bekened egy krémmel, nekem egy gyógyszertári krémem van, amit tök jó bőrszárazságra és kipattogásra.

2011. júl. 11. 19:36
 4/6 A kérdező kommentje:
A hasfajas, 5 percen belül elmult...lehet, h tenyleg egy kicsit durva volt...majd maskor vigyázunk...:)
2011. júl. 11. 19:37
 5/6 anonim ***** válasza:
Régebben nálam is ez vt, h fájt az alhasam. Nekem se napokig vagy órákig, max negyedórát. Sztem azért volt, mert nagy volt az exemnek a férfiassága (17-18 cm). A következő pasimnak kisebb volt, durvábban is toltuk, de nála nem fájt (neki 14 volt) :D
2011. júl. 13. 11:29
 6/6 anonim válasza:
Mond meg a párodnak, h mmm... túl nagy
2011. dec. 8. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!