Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 24 éves fiú és 15 éves lány...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

24 éves fiú és 15 éves lány rossz kombináció?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Van egy 15 éves lány, akinek én nagyon bejövök, és többet is szeretne tőlem, mint barátság...A gond csak az, hogy én 24 vagyok, de ami azt illeti a lány nekem is bejön, és ha legyőzném az előítéleteket, akkor talán még járnék is vele... Mr erről a véleményetek ? Sztek működhet a dolog ? Am nagyon ciki lenne ? Kösz a válaszokat előre is.
2011. júl. 11. 18:44
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem éppen a legjobb...

Fiatalabbat nem találtál?:D:D

2011. júl. 11. 18:46
 2/21 A kérdező kommentje:
Nem szándékosan kerestem... Csak egyszerűen képbe került...
2011. júl. 11. 18:47
 3/21 Moszuke ***** válasza:
83%

hmm 15.. az még reped mint a dinnye:P

hát.. ilyen fiatalon 9 év kissé necces szerintem.

ő még babázik meg 1 nyári tini dolgokon lovagol míg te már remélhetőleg kissé megkomolyodtál és már felé kacsintgatsz.

melózól, tervezed a lakást, szülőktől leválás, gyerekek, hobbi keresés, nyugdíjra gyűjtés stb...:D

2011. júl. 11. 18:48
 4/21 anonim ***** válasza:
51%

Fel van avatva a kis csaj?:D

Ha igen akkor egy cumit megér nem?:D

2011. júl. 11. 18:50
 5/21 anonim ***** válasza:
Gáz is, meg amúgy is mit akarsz egy 15 évestől? Te 24 éves létedre nem tervezel jövőt egyenlőre? Mert az a lány tuti nem még 15 évesen ez nem zavar? Hogy ő még élni, bulizni akar? Ez csak tipp, mert szinte az összes kis p.icsa ilyen. De te tudod. Ha még nem tervezed a jövődet, akkor cseszd csak el, az életed vele.
2011. júl. 11. 18:51
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
Most még sok ez a különbség, pár év múlva már nem lenne az... De még szinte gyerek, most fejezte be az első évet a középiskolában, ha nem évvesztes... Gondolj bele, Te milyen voltál 15 évesen!!!
2011. júl. 11. 18:51
 7/21 A kérdező kommentje:

Én még nem tervezek komoly jövőt. Azt gondolom, hogy 30 alatt nem is fogok. Meg még én is elég bulizós, kalandozós típus vagyok, szóval szerintem jól kijönnénk egymással. Esetleg én bemutatnám a baráti körömnek, mert sztem neki is jobban esne velük lógni, mint a 15 éves kiskamaszokkal.

Már nem szűz a csaj, de nem csak egy menetre kéne, kedves előző hozzászólók egyike, de azért kösz a tippet.

2011. júl. 11. 18:58
 8/21 Merlinrac válasza:
100%
Enyhe liliomtiprás :)
2011. júl. 11. 19:21
 9/21 Cicuskaaa123 ***** válasza:
73%

Én 16 éves vagyok a barátom 23 éves, szerintem működhet a dolog, hajrá. :) Ha nem érzitek a korkülönbséget és a kiscsaj is érettgondolkodású, szerintem simán oké. Ha viszont nem elég érett és az a "jaj de szép cipcsőm van, irány a dizsi" típus, ne tervezz vele komoly kapcsolatot, mivel vagy megcsal vagy megun, vagy az lesz a kifogása a szakításra, hogy ő még fiatal és kiakarja élvezni az életet.

Gondold át ezt a dolgot, hogy milyen ez a lány. Szerintem ne verd át őt és saját magad sem, ne vedd el a szüzességét, ne feküdjetek le addig, amíg be nem nő a feje lágya, mert nagyon fogja később bánni. Ne használd ki azt, hogy éretlen és buta, mert az csúnya dolog. 16/L

2011. júl. 11. 19:27
 10/21 Cicuskaaa123 ***** válasza:
46%
Jah, ha nem szűz, akkorse feküdjetek le.* 16/L
2011. júl. 11. 19:28
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!