Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk! Hagynátok hogy egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Hagynátok hogy egy másik fiú leszopjon?

Figyelt kérdés
most elsősorban heterók válaszát várom, de minél több annál jobb :D
2011. júl. 11. 17:51
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:

A kérdező kommentje:

most ettől még nem lesz homár az illető, ez csak az élvezetről szól, és pl ha van egy olyan szitu h van fiu ismerős akinek nagyon tetszel de mondjuk te hetero v, de ennyit be tudnál e vállalni? :D

Ha két pali egymás fa.zát cibálja akkor azok HORÁROK.

Vagy szerinted mikortól homokos valaki??

Ha csak a valagát tolja az még nem az csak "kíváncsiság"? Ahogy egy másik homokos mondta itt nemrég....

2011. júl. 15. 19:56
 32/41 anonim ***** válasza:

ma 19:45

essünk már át a ló túloldalára, ha már más érvünk nincs, igaz-e

2011. júl. 15. 19:57
 33/41 anonim ***** válasza:

ma 19:56

szövegértés?

nem egymást cibálja

csak az egyik a másikat

semmiféle szexuális vonzódás nem kell ahhoz, hogy élvezz egy szopást (már ha téged szopnak), vagy szerintetek az ember csak szerelemből dug?

mondhattok bármit, az, hogy ha valakit leszop xy attól még akit leszopnek nem lesz homokos

ez nyilvánvaló

az, hogy ti ezt nem engednétek az meg a szuverén, és elfogadható döntésetek, ugyanis mindenkinek joga van eldönteni, kivel akar szexelni és kivel nem.

2011. júl. 15. 20:01
 34/41 anonim ***** válasza:

19.45-ös vagyok.

Te magad írtad, hogy a száj az száj, ebből pedig csak arra lehet következtetni, hogy neked tökéletesen mindegy, ugyanis egy békának is van szája.

Azért ez nem így megy. Szexuális vonzalom kell a dologhoz. Képzeld el, hogy urológushoz mész, aki a farkadat fogdossa, s habár a kéz az kéz (a fogdosás fogdosás), nem fog felállni neked. Képzeld el, hogy maszturbálsz, de közben egész más dolgokra gondolsz: napi gondok, szörnyűségek stb. Nemigen fog felállni, pedig ugyanaz történik, mint dugás közben.

Ha az én farkamat egy férfi veszi a szájába, nyalogathatja azt kedvére, nem fog rá reagálni a farkam, mert egyáltalán nem vonz a dolog. Ugyanígy nem fog reagálni a farkam, ha egy öregasszony nyalogatná.

2011. júl. 15. 20:04
 35/41 anonim ***** válasza:
88%

ebben azért ne legyél annyira biztos

mert bizonyos stimulációkra reagálni fog a tested

mondthatám a hüllő agyad

és a szexért az a felelős, nem a felettes éned

persze az is lehet, hogy uralni tudod a tested, de lehet, hogy nem.

sőt, ha a felettes éned kikapcsolod, mondjuk kicsit többet ittál a kelletténél, marad az ösztön

a száj az száj az csak egy mondás :)

ezzel együtt nem kivánom tőled azt, hogy ilyen szituációba belemenj, de hidd el nekem, ettől még nem lesz senki sem homokos

2011. júl. 15. 20:14
 36/41 anonim ***** válasza:
94%

Kipróbálnám. Még sohasem csináltam, de nagyon vonzz a dolog, hogy leszopjak egy fiút.

16/F

2011. júl. 15. 20:27
 37/41 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen átlagos heteró vagyok.

Felnőtt korban már ez nem nagyon érdekes, de fiatalon, ha jó barátságban lennék egy olyan, nekem is szimpatikus sráccal, akinek ezzel jót teszek, a kölcsönösség alapján, tehát ő is nekem és én is neki, biztosan megtenném, de erősen titokban tartanám a dolgot. A srácok többsége ezt fiatal korban biztosan kipróbálja, aztán pedig, ha már túl van rajta, akkor erősen tagadja. A nagy hangon "homározók" többsége már túl van ezen, azért tiltakozik látványosan, miközben alig várja, hogy újra alkalma legyen valakivel átélni.

Ne tévedjünk gyerekek, a homoszexualitás nem erről szól. Ez a fiatalkori szexuális túlfűtöttség csak a kielégülés átéléséről szól, nem sokkal több, mint az önkielégítés. Nem kell azt szégyellni, hogy átéled a nemi érés folyamatát, ez is csak egy út a felnőtté válás felé.

2011. júl. 15. 21:21
 38/41 anonim válasza:
100%
Igen.
2011. júl. 15. 23:41
 39/41 anonim ***** válasza:
100%

Simán hagynám, sőt én is leszopnám. Valaki? :)

16/F

2011. júl. 16. 09:59
 40/41 anonim ***** válasza:
100%
én
2011. júl. 16. 17:27
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!