Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Biszex, homoszex, szerelem,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszex, homoszex, szerelem, most akkor hogy is van ez?

Figyelt kérdés

Egy blogban olvastam egy fiatal fickó vergődését a homo és heteroszexualitás határán. Szerelmes csak nőbe tudott lenni, de szexuálisan jobban izgatták a fiúk.

Íme egy kis kivonat:

"Én is átestem saját elmém coming outján. Gyerekkoromban azt hittem, hogy ez kinőhető, hogy a tornaórán és az öltözöben a fiúk testét tartottam vonzónak. A lányok is vonzottak, de a fiúk jobban.

Aztán serdülve ez megerősödött bennem. Tetszettek a jó csajok, a mellek, combok, de pl strandon a fiúkat jobban megnéztem. Egyre elkeserítőbb volt a felismerés, hogy bizony meleg vagyok. De nem! Álljunk csak meg! A lányok is tetszenek. Na ez jó, mert legalább nem kell, hogy kiderüljön. Sőt! Udvarolni, randizni csakis lányokkal megy, talán a neveltetés, talán más okokból. Ja, hogy van olyan is, hogy biszex. Nem is rossz. Szerintem az vagyok. Fiúk, lányok tetszenek egyaránt. De ha egy lánnyal együtt járok, akkor azlrt közben titokban tetszenek a fiúk is. Azért itt valami nem gömbölyű. Aztán egyszer eljött egy érdekes momentum. A "NAGY SZERELEM", tehát nem az, hogy kicsit tetszik a csaj, jó lenne valakivel mászkálni, szexelgetni, hanem SZERELEM. Amikor összejöttem vele és beleszerettem, kigyógyultam a melegségből. Őszintén és kizárólag a lány izgatott. Nem kellett közben fiúkra gondolni. Vele a szex és a velejáró izgalom őszinte és igazi volt. Istenem, sikerült legyűrni ezt a csúnya démont, a melegséget. Mert hiába a nyíltság, a tolerancia és a vonzalom, a gyomrom soha nem vette be ezen tulajdonságomat.

Sajnos a csoda pár hétig tartott. Utána újra fiúkra gondolva vertem ki vagy szex közben rájuk gondoltam. Hát úgy látszik, az életemet már így kell leélnem. Már elmúltam 20, de messze még a családalapítás, de mi lesz akkor?"

Vajon az igazi heteró szerelem, ha ideig óráig is, de kiiktatja a látens homoszexualitást?

2011. júl. 11. 17:32
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

@és akkor mi van ha meleg vagy??????? Miért paráznak ettől sokat???

Ha csajok is kellenek, felizgulsz rájuk és pasikra is full biszex, ha csak pasik akkor meleg ha csak csajok akkor full heteró.

Mit nem lehet ezen érteni?

2011. júl. 11. 22:04
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!