Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csajok, az gáz, ha nálam egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, az gáz, ha nálam egy menet csak 5 percet tart?

Figyelt kérdés
Csajok, lányok, asszonyok! Azt szeretném kérdezni, hogy titeket zavarna-e, ha a párotok számára 5 perc után véget érne általában az aktus, én ugyanis ennyi idő alatt általában elmegyek. Problémát jelentene ez számotokra ? Gondolkoznátok azon, hogy lecseréljetek ? Cserébe viszont tudok 2 menetet is egymás után szinte 0 szünettel, és a második már jóval hosszabb. Emellett pedig egész jó vagyok az ágyban, és szép mérettel is rendelkezek. Szóval ez a felállás problémát okozna nektek ? Kort is légyszi!
2011. júl. 11. 17:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

HÁt nézd, attól függ mennyi idő a második menet?

én évekig együtt voltam egy ilyen férfival. míg szerelmes voltam belé nem zavart, de amint jöttek a problémák kiakadtam. szóval nekem tuti nem tetszene ez az 5 perces dolog...

22/L

2011. júl. 11. 17:30
 2/11 anonim ***** válasza:
ez sokszor van így, első rövid, utána tovább bírják, ez így tök oké, akkor lenne para ha tényleg mindig csak 5perc lenne. de ha utána foglalkozik velem még akkor nem válóok persze,ez van.
2011. júl. 11. 17:32
 3/11 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat ! És nektek kb. hány perc lenne kielégítő ?

Am a második olyan 10 perc általában...

2011. júl. 11. 17:35
 4/11 anonim ***** válasza:

nekem 5 perc nem elég ahhoz h elmenjek, mondjuk negyed óra 20 perc szerintem kell, jó ez is lányfüggő, ez csak én vagyok, de minél hosszabb annál jobb persze :P

19/L

2011. júl. 11. 17:39
 5/11 anonim válasza:
Szerintem nincs ezzel gond, addig csináljátok amíg ki nem elégült mindkettőtök, mivel te bírod egymás után :P Változó melyik nő hogyan szereti de szerintem ez nem nagy probléma meg tudod oldani :) Én abban a kategóriában vagyok h nyújtsuk ameddig csak tudjuk :D 17/L
2011. júl. 11. 17:41
 6/11 A kérdező kommentje:
Utolsó: és nálad ez az 5 perc kizáró ok lehetne egy kapcsolatban ?
2011. júl. 11. 17:41
 7/11 A kérdező kommentje:
Értem, ez megnyugtató, köszi :D
2011. júl. 11. 17:42
 8/11 anonim ***** válasza:
Ha bírod egymás után többször, és még orálra meg kézimunkára is kapható vagy, akkor az 5 perces első menet egyáltalán nem hátrány :) én kifejezetten élvezem, ha a barátom többször is elélvez az együttlét alatt. 23L
2011. júl. 11. 18:05
 9/11 A kérdező kommentje:
Persze, kapható vagyok orálra, általában mindig ezzel indítom az együttlétet, és legtöbbször a partnerem már ilyenkor el is megy. Az 5 perces menet csak ezután következik. Igen, most simán bírom többször egymás után, szinte nem is kell pihenjek... Mondjuk arra kíváncsi vagyok, hogy az idő múlásával ez mennyire marad meg ?
2011. júl. 11. 18:18
 10/11 anonim válasza:

Ha olyan barátnőd van akinek elég és nem zavarja, nincs probléma. Mondjuk ha komoly kapcsolatról van szó az idő múlásával hosszabodni fog -tapasztalataim szerint- ez az 5 perc. Viszont próbálkozz azzal hogy megpróbálod elnyújtani.

Ez szerintem nem kizáró ok egy kapcsolatban.

24L

2011. júl. 11. 21:57
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!