Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Normális, ha szex után, vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, ha szex után, vagy ujjazás után fáj a pisilés?

Figyelt kérdés
10 honapja szeretkeztem utora,és akkor is fenn állt ez a gond,majd tegnap előtt ujra szeretkeztem és megint ez volt,és utánna órák után is,ha elmentem pisilni,eléggé csípő,égető érzés volt,és ugyanigy van ez ujjazás után is.Lehet,hogy csak azért mert most kezdtem szexuális életet élni ?gumival védekeztünk,de nem hinném,hogy allergiás vagyok rá,...szerintetek?
2011. júl. 11. 17:14
 1/5 anonim válasza:
szerintem nem igazán az. ujjazásnál lehet hogy felsért,nem? nézd meg a kezét hogy nem a túl hosszú a körme vagy valami.
2011. júl. 11. 17:16
 2/5 A kérdező kommentje:
tuti,nem a körme,de szokom érezni,amikor elkezdi csinálni,hogy kicsit kellemetlen,mármint amig nem vagyok elég nedves,és lehet h az felsértheti,de nem tudom,akkor most mindig ez lesz?...:S...
2011. júl. 11. 17:23
 3/5 anonim ***** válasza:

igen, valszeg mindig ez lesz, ha megsérül a nyálkahártyád.

persze az is lehet, hogy összeszedtél valami fertőzést.

próbálj meg sokat inni (általában is és szeretkezés előtt különösen), az talán segít.

használjatok sok nyálat vagy síkosítót szex közben.

2011. júl. 11. 17:30
 4/5 anonim ***** válasza:
azt írtad, hogy addig fáj ameddig nem vagy nedves... akkor csak akkor kezdjen el ujjazni,ha már eléggé nedves vagy és akkor nem fog megsérülni!!! csak képzeld el: nem csoda h kidörzsölődik, hizs ha nem vagy nedves, akkor nem csúzsik a két felület egymáson. mondd meg a pasinak, h érje el, h tényleg eléggé nedves legyél!
2011. júl. 11. 17:34
 5/5 anonim ***** válasza:
Felfázás, vagy hólyaghurut, a kettő ugyanaz. Én is sokáig küszködtem ezzel a problémával. Igyál sokat, ha már csíp(ezzel kimosod a baktériumokat a szervezetedből), és menj el mindig pisilni szex/ujjazás után rögtön.
2011. júl. 15. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!