Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért töröltek le Gayromeo.com-ról?
Figyelt kérdés
Az egész azzal kezdődött, hogy kaptam egy figyelmeztetést, hogy 'profile rejected' merthogy nem vagyok még 18, holott 19 volt beállítva a profilomban. Aztán rámentem hogy felülvizsgálatot kérek vagy micsodát, végül újból aktív lett a profilom. Ma reggel még be tudtam lépni, most meg már nem, azt mondták mások hogy már nem is találják a profilomat. Vajon miért töröltek? Egyáltalán honnan szedik hogy 18 alatti vagyok?2011. júl. 11. 17:12
2/12 A kérdező kommentje:
igen, valóban 19 vagyok :D, szóval ötletem sincs most ez mire volt jó :S
2011. júl. 11. 17:15
3/12 A kérdező kommentje:
még a személyimet is elküldtem szkennelve, mert kértek age verification-t
2011. júl. 11. 17:16
4/12 anonim válasza:
lehet, hogy a képeden kiskölyöknek néztek
5/12 anonim válasza:
A képeden is kinéztél annyinak?
6/12 anonim válasza:
a személyit photoshoppal könnyedén lehet hamisítani
7/12 A kérdező kommentje:
azt nem tudom hogy a képen mennyinek nézek ki, de akkor se kellene törölgetni, figyelmeztetés nélkül
2011. júl. 11. 17:18
8/12 anonim válasza:
ez nem reális,hogy kinézel-e a személyiden 19-nek..gondolom te is 14(!) évesen csináltattad,nem mostanában,szóval nem hiszem,hogy ennyinek nézel ki..ezért lehet,hogy tényleg kisgyereknek gondolnak..mondjuk ezt ők is figyelembe vehetnék..az én személyimen én is 14nek nézek ki,nem 18nak..
9/12 anonim válasza:
miért mi az amihez személyi kell? én tuti nem küldeném el nekik:D
10/12 anonim válasza:
Hát pedig csak annak van értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!