Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kezelnéd ezt a szitut?
Figyelt kérdés
Lakótársnőm rámnyitott amikor éppen pucéran voltam a szombámban.2011. júl. 11. 16:58
1/12 A kérdező kommentje:
ő: 23/L
én: 22/F
2011. júl. 11. 16:58
2/12 WhiteLabel válasza:
Térdelj bébi:D
Mit kell ezen kezelni?:)
3/12 anonim válasza:
Limbáld meg neki a himbikédet,tetszeni fog neki... ;-) :)))
4/12 A kérdező kommentje:
kapcsolatban van ő is, én is.
és nem tetszik mint nő.
2011. júl. 11. 17:00
5/12 anonim válasza:
Megtörtént kész. Nincs mit kezelni, nem hiszem hogy 23 évesnek olyan nagy lelki traumát okoztál ezzel.
6/12 anonim válasza:
megy az élet tovább, előfordul az ilyen. ha el akarod kerülni, legközelebb hangosan jegyezd meg hogy -öltözöl-,vagy ne járkálj meztelenül ha rádnyithat.
7/12 anonim válasza:
de ez milyen már h kopogás nélkül benyit,amikor én sráccal laktam,mindig kopogtunk mielőtt beléptünk volna,sőt megvártuk amíg mondja h bejöhetsz..
egyébként ha nem érdekel,ne foglalkoztasson.. mindent látott?
8/12 anonim válasza:
mint az amerikai pitébe: "Te lát engem , én is látni akar téged" És ezek után nincsenek egymás előtt titkaitok
10/12 A kérdező kommentje:
mindent. :)
2011. júl. 11. 17:17
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!