Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kinyalok egy menstruáló nőt, attól lehet baja valamelyikünknek?
Figyelt kérdés
kérem NE írja senki h undorító... nem ezt kérdeztem.2011. júl. 11. 16:05
21/30 anonim válasza:
Nem ártalmas, és ha furcsán reagálsz az ízére, akkor is, mi van? Max. nem csinálod tovább és mindketten megértőek lesztek... Nincs ebben semmi rossz, nem lesz belőle baj, hogy válaszoljak a kérdésre, és ne foglalkozz azzal, aki próbál riogatni. A levált darabok stb. semmivel sem rosszabbak, mint maga a vér, ez nem ürülék/salakanyag.
23/30 anonim válasza:
Tamponnal minden OK. :) Sot, ilyenkor a lanyok meg erzekenyebbek, sokkal jobb lehet nekik.. Just do it! :)
25/30 anonim válasza:
Szerintem csak arra kell figyelned, hogy ilyenkor a nők könnyebben elkaphatnak mindenféle fertőzéseket, de ha nincs semmi bajod (pl. herpesz) akkor nem hiszem, hogy ártalmas lenne valamelyikőtöknek is.
(A többiekkel meg ne törődj, szerintem sokkal undorítóbb, az aki nem tud olvasni és szöveget értelmezni ;)
26/30 A kérdező kommentje:
Köszi. Amúgy mi az, hogy nem tudom, hogyan fogok reagálni az ízére? Furán hangzik. Nyilván nem fogok rohamot kapni, annyira szar íze meg nem lehet.
2011. júl. 11. 19:38
27/30 anonim válasza:
nem olvastam minden kommentet, de ha a barátnőd találta ki, csináld neki. de én azért nem akarnám, mert egyrészt erősen szoktam vérezni, másrészt meg oylankor kellemetlen érzésem van ott. nem fájdalom hanem iylen fura.
28/30 Regci válasza:
A szádban több milliárd baktérium van ha az
bekerül a barátnőd méhébbe beteg is lehet emberek gondolkozzatok már
29/30 anonim válasza:
jamár gyerekek, ha mos fogat rendesn, nem HIV fertőzött, nincs herpesze stb. akkor semmi baja nem lesz a barátnője méhének. A csaj mége ugyanott van, ugyanolyan mint máskor. Pont annyi baci lehet egy feldugott tamonon vagy egy mosáskor vagy tároláskor elszennyeződött bugyin is... A menstruáló nő nem igényel semmi extra steril körülményt.
30/30 anonim válasza:
Mi az, h ugyan olyan a méhe?! Javaslok egy anatómia tankönyvet. Amúgy meg a nők ilyenkor sokkal jobban kivannak téve a fertőzéseknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!