Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok mit vártok el egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mit vártok el egy pasitól az ágyban?

Figyelt kérdés
2011. júl. 11. 15:01
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

A szex kölcsönös alapon működjön.

Ez eddig csak egyetlenegy férfival volt így, kb. 8 évvel ezelőtt.

Azóta nem, mert a legtöbb önző és csak magával törődik. A legutóbbi pasit már két ágybeli alkalom után kidobtam, mert nem kényeztetett engem, csak 'éppenhogy', de persze nagyon élvezte, hogy én kényeztettem őt.

2011. júl. 11. 15:04
 2/13 anonim ***** válasza:

15:04 vagyok: ehhez kapcsolódóan az alábbi kérdést tettem fel korábban:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__19..

2011. júl. 11. 15:05
 3/13 szamóca.. ***** válasza:
89%

hát ha nagyon vulgáris akarnék lenni, valószínűleg azt mondanám, hogy ... najó, csak nőiesen:) intézzen el úgy hogy utána felkelni se legyen erőm.

ehhez persze kell kölcsönösség, odafigyelés, kell hoyg legyen fantáziája és bevállalos legyen.

2011. júl. 11. 15:10
 4/13 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi hasznos válaszokat. 15:10-nek és a figyelmes pasikat kedvelő lányoknak üzenem, hogy a kérdés kiírója nagyon önzetlen és kitartó az ágyban, van fantáziája és kellően bevállalós....:-)
2011. júl. 11. 15:14
 5/13 szamóca.. ***** válasza:
vagy csak a szája nagy, de ez nem fog kiderülni ;)
2011. júl. 11. 15:33
 6/13 anonim ***** válasza:
Szerintem semmit nem VÁRHATSZ EL a párodtól, ha szereted. Elfogadod olyannak az ágyban is, amilyen. Az önzőség más, de ha pl ügyetlenebb fajta, és ezért kidobjátok, akkor jobb is h megszabadult tőletek.
2011. júl. 11. 15:40
 7/13 A kérdező kommentje:
15:10es itt az alkalom, hogy egy Lány megmutassa, hogy nem csak szórakozni szeret a pasikkal vagy a mézesmadzagot húzogatni előttük. Én benne vagyok egy próbában, ahol kiderül, hogy mekkora a szám és mit tudok a valóságban. És Te? Mennyire vagy bevállalós?
2011. júl. 11. 15:40
 8/13 anonim ***** válasza:
Na kérdező, azért te is visszavehetnél.
2011. júl. 11. 15:41
 9/13 szamóca.. ***** válasza:

bevállalós = dugjunk idegenekkel gyikről?:D

hát akkor nem vagyok.

egyébként semmi ingerenciám rá hogy bizonygassak neked bármit is. csak túl sok volt az önpromó, nem bírtam ki hogy ne vessem fel a cáfolat lehetőségét.

2011. júl. 11. 15:57
 10/13 anonim ***** válasza:
Arról nem a férfiak tehetnek, hogy a nőknek semmi sem jó az ágyban.
2011. júl. 11. 16:01
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!