Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Tényleg a kövér nők jobban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg a kövér nők jobban kezdeményeznek? Mitől van ekkora önbizalmuk?

Figyelt kérdés

Sokan hallom, látom itt h a pasik panaszkodnak, hogy csak a kövér nőknek jönnek be, ők nyomulnak rájuk.

Kérdem én: egy kövér nőnek ekkora az önbizalma?

2011. júl. 11. 14:54
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
50%
Nem ettől függ szerintem, hogy kövér vagy nem kövér valaki.
2011. júl. 11. 14:56
 2/14 anonim ***** válasza:
86%
Az önbizalom nem testsúly függő.Egyébként legyen is neki.Attól,hogy a közvélemény szerint fel kéne kötnie magát,attól még igenis legyen boldog az élete bármi miatt is lett kövér.
2011. júl. 11. 15:00
 3/14 anonim ***** válasza:
Szerinted a kövéreknek nincs joguk boldognak lenni és kezdeményezni? Talán azért kezdeményeznek,mert mint Te is és a hozzád hasonló gondolkodású emberek, is szeretnének párkapcsolatot, de mivel a külsejük nem megnyerő (mint a tizenéves ringy0ké) így próbáják a "belsőjükkel" megfogni az ideális párt maguknak. Bár ismerek én is olyan kövér embert akire ha ránézek elhányom magam, mert folyik a hája mindenhol és tapadós cicanadrágot hord, kis haspólóval... azért mert valaki kövér még lehet szép.
2011. júl. 11. 15:08
 4/14 anonim ***** válasza:
25%
hát lehet mert aszt hiszik hogy senkinek se kelenek és akár kit le sz.opnak
2011. júl. 11. 15:12
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj, egyrészt az önbizalom nem a testalkattól függ, másrészt sokan vannak akiknek jobban tetszik egy ducibb nő, mint egy 50 kilós, akin semmi hús sincsen, ebben semmi különös nincsen, amit te tartasz furcsának, más meg lehet hogy azt tartja furcsának, amit te a legkevésbé sem, értesz.
2011. júl. 11. 15:13
 6/14 anonim ***** válasza:
73%
Egy 150 kilós nőre akinek lóg a bőre, meg teljesen aránytalan a teste, arra én is azt mondom hogy fúj, viszont ha van legalább egy +10-15 kiló felesleg viszont az meg jobban tetszik, mint egy túl vékony nő, az meg hogy kinek mi jön be azt hagyjuk, mert egy kigyúrt 150 kilós embernek például tetszhet egy 150 kilós nő is, ami szerintem is már k*rva gusztustalan, de ha van egy +10-15 kiló a csajon attól csak, nőiesebb lesz az alakja, és amúgy a férfiaknak több mint a felének, a formásan duci csajok jobban tetszenek, mint egy teljesen vékony nő.
2011. júl. 11. 15:24
 7/14 anonim ***** válasza:
77%

Sztem nyilatkozzon mindenki a saját nevében.

Genetika azért vhol, hogy vki vékonyka, vagy teltebb. Nem kell ilyen merev szabályokhoz kötni, h kinek ki tetszik, főleg nem a az egész nem nevében.

Egy vékony lány is lehet mutatós, és egy ducibb csaj is. sztem sokat vélogatnak egyesek.

2011. júl. 11. 15:43
 8/14 anonim ***** válasza:
53%

Mert a pasiknak a kövér csajok jönnek be, mert nagy a mellük. Tapasztalat...

17/l

2011. júl. 11. 17:07
 9/14 anonim ***** válasza:
33%
Nekem például nem a nagy mell miatt, sőt a nagy mellek kifejezetten nem tetszenek.
2011. júl. 11. 17:36
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Pszichológiából tanultuk, hogy a ducibb (piknikus) emberek vidámabbak, magabiztosabbak stb. Gondolom ilyen téren is.
2011. júl. 11. 18:07
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!