Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Gumi nélkül jobb? - többi lent.

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gumi nélkül jobb? - többi lent.

Figyelt kérdés
Most még óvszerrel védekezünk, és így nem tudok szex közben elmenni, viszont ha saját magam izgatom a csiklóm, úgy simán. Arra lennék kíváncsi, hogy ha már tabit szedek és nem használunk gumit, jobb érzés lesz-e, és úgy el tudnám-e érni az orgazmust.
2011. júl. 11. 13:01
 1/7 anonim ***** válasza:
Sokkal jobb!:) Én már 4 éve szedem és gumival nagyon másabb, nem is szeretem úgy.
2011. júl. 11. 13:09
 2/7 anonim ***** válasza:
Gumi nélkül jobb, de gumival biztonságosabb. F.
2011. júl. 11. 13:28
 3/7 anonim ***** válasza:
sokkal jobb!
2011. júl. 11. 13:59
 4/7 anonim válasza:
59%
Mákos buktát mert azt szeretem!
2011. júl. 11. 14:08
 5/7 A kérdező kommentje:

Egy időben nekem is vicces volt ez a "xy buktát, mert azt szeretem", de most már elég idegesítő és unalmas..

Többieknek pedig köszönöm. :)

2011. júl. 11. 15:52
 6/7 anonim ***** válasza:
Eddigi barátnőim mind könnyebben elmentek gumi nélkül, mint gumival. Hogy eléred e az orgazmust, az nem csak ezen múlik, de ez mindenképpen segíteni fogja.
2011. júl. 11. 18:31
 7/7 anonim válasza:

Naná! A cím nem kérdés!

Az orgazmus azonban azon fog múlni valóban szereted e a pasid, mennyire tudtok összehangolódni, előjáték alatt mennyire tud felizgatni és odafigyel e a te kielégülésedre is szex közben, és persze te is eltudd engedni magad.

(ne az járjon fejedben, tetszem e neki, büdös vagyok-e neki, hall-e lát-e valaki, mit főzzek utánna, kiteregettem e a mosógépből, vajon anyukámék is így csinálták, jaj most csináljuk a babát csak jól sikerüljön, stb.)

Még ha mindketten szeretitek kellően egymást, tiszták vagytok, el tudjátok engedni magatokat és kikapcsol az agyatok mivel két eltérő emberről és nemről beszélünk összehangolódni akkor is nehéz.

Van nő aki szinte soha nem él át hüvelyi orgazmust.

Van aki csak ritkán és nehezen. Külön stimulációval.

Van olyan ritka eset akinek rendszeresen sikerül.

A nőnek hangulat, és hozzáértő és a szexben türelmes pasi kell.Még így sem biztos semmi.

De ha minden kötél szakad aktus előtt vagy után kézzel szájjal stb. hozzásegíthet egy katartikus élményhez.

2012. ápr. 7. 08:43

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!