Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan lehet az hogy a leendő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet az hogy a leendő csajomnak, aki most lesz 18 éves és átlagos test alkata van, de a mellei tul nagyok a testéhez képest?

Figyelt kérdés

mitől nőt meg neki olyan nagyra az átlagosnál nagyobra?

nekem jóbban tetszik a kisebb.

Lehetséges hogy valamit gyogyszert szedet?

2009. márc. 30. 22:31
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
jó ég :S:S:S olyan amilyen. a csajok (legalábbis akinek van egy csöppnyi esze) nem szednek ilyen mellnövelő nyavalyákat. van aki hajlamos rá, esetleg ilyen géneket örökölt. amúgy meg nem mindegy mekkora a melle ha szereted?
2009. márc. 30. 22:35
 2/9 A kérdező kommentje:

de télleg nagyon nagy neki a testéhez képest.

Lehetséges hogy szered Fogamzásgátlot régeben vagy ijesmit vagy a sok szex től megnőhetet neki?

lehet butaságot kérdezek.

2009. márc. 30. 22:38
 3/9 anonim ***** válasza:
83%

Tudod nem minden nő egyforma. Nekem a fenekem nagy, neki meg a melle, talán örökölte mint én, vagy talán régebben dagibb volt csak lefogyott, ügyelve a mellei megtartására.

Egyébként meg tanulj meg helyesen írni, azzal többet érsz az életben mint a mellek tanulmányozásával. 14 hiba van a 4 mondatodban, vagy több...

2009. márc. 30. 22:39
 4/9 anonim ***** válasza:
71%
Enyém is nagy az alkatomhoz képest, de én inkább örülök neki, mint sajnálnám :D
2009. márc. 30. 22:54
 5/9 anonim ***** válasza:
50%
Azért a mellek tanulmányozása is fontos....
2009. márc. 30. 22:56
 6/9 anonim ***** válasza:
84%

hihetetetlen hogy valaki hajlandó lefeküdni veled....

ígérd meg hogy nem fogsz neki verset írni

2009. márc. 31. 07:06
 7/9 anonim ***** válasza:
71%
Tényleg butaságot kérdeztél. Tudod vannak testi adottságok. De azt nem értem, hogy felnőtt fejjel, hogy lehetsz ennyire tudatlan?
2009. márc. 31. 09:04
 8/9 anonim ***** válasza:
nem értek egyet az előtem válaszolókal. előszőr is nem kéne kritizálni a helyesirását, arra nem gondoltatok hogy nem mindenhol tanitanak magyar hekyesirást?? és nem csak magyarországiak vannak itten(én például magamtol tanultam meg irni ojan szinten hogy érthető legyen, nem helyesen.német az anyanyelvem). aztán nem hüjeség. ha le is fogyot akor ugyis előszőr a melleiből fogyik az ember és nincs hogy meg tarsa azok "nagyságát" anyira! a fogamzásgátló szedés elmélete nem hüjeség. 3 hónapja szedem a tabit az előt 65 b méretem volt és most meg 80 c és még nőnek.de lehet a génjeiben van, őrőkőlte! mégegyszer hangsulyozom...a kérdésre őszpontosisatok ne a helyesirásra!!!! mert ez nem arol szol
2009. márc. 31. 11:09
 9/9 anonim ***** válasza:
Egyébként nem mondd, hülyeségeket a német, mert így konkrétan a fogyást nem lehet irányítani....
2009. márc. 31. 12:53

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!