Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Bevállaljam az anális szexet?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bevállaljam az anális szexet?

Figyelt kérdés

Észrevettem, hogy a párom mikor hason csináljuk folyton a seggemet bámulja és többször is megpróbálta oda bedugni, de mindig megijedtem. Igazából szeretnék neki örömöt szerezni azzal, hogy bevállalom, de igazából kicsit félek. Szerintetek bevállaljam? Ha igen, akkor kell valamit csinálnom előtte, hogy ne fájjon?

20/L

2011. júl. 11. 12:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 12:56

Te vagy szánalmas, begyepesedett, beszűkült. Maradjál csak a misszionárius póznál, az való neked. Ráadásul hiába fenyegeted a pasit a vibrátorral, lehet hogy még élvezi is.

És elárulok egy titkot.

Az és csak az meleg, aki férfiakhoz vonzódik szexuálisan. Biztos fáj az igazság, de ez így van.

Kérdezőnek:

Amíg félsz, ne engedd, mert akkor tényleg fáj. Ha eljutsz odáig, hogy kívánod, akkor viszont nagyon jó is lehet. De előtte mindenképp tisztálkodni, és óvszer!!!

2011. júl. 11. 15:49
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszi a normális válaszokat!:)
2011. júl. 11. 16:32
 13/13 anonim ***** válasza:

Akkor most b*zi vagyok, tegnap análisan szeretkeztem a gyermekeim szülőanyjával /csak, hogy egyértelmű legyen, hogy NŐ/, és ő is nagyon élvezte!

43/F

2011. júl. 12. 11:30
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!