Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi történik ha a barátom a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi történik ha a barátom a seggembe pisil?

Figyelt kérdés
Már régóta tervezgetjük, mert nagyon izgatja a fantáziánkat.
2011. júl. 11. 12:06
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
74%
Az anális közösülés mindkét fél számára fertőzésveszélyes, mivel ott távozik belőled az ürülék, ami számos kórokozót tartalmazhat, így számára persze nagyobb a rizikófaktor, de téged is bármikor felsérthet valahol, ami már könnyűszerrel okozhat komoly fertőzéseket is. Természetesen abban az esetben nemi betegségeket is átadhattok egymásnak, stb. Magát a témát én enyhén perverznek érzem, bár ha ti erre gerjedtek, akkor hajrá - de a kockázatokkal legyetek előtte tisztában.
2011. júl. 11. 12:47
 22/31 anonim ***** válasza:
4%
Ti betegek vagytok. Az tuti. Hol van a szerelem, romantika? Még ha vicceltek is vagy csak játszotok mindent ki akartok próbálni ez fertőzésveszélyes. A másik az anális szextől egy idő utána a végbélzáróizmok elernyednek valamennyire és a székletedet se fogod tudni tartani egy idő után. Intimtornába is oktatják. Járj utána ha nem hiszed el.
2011. júl. 11. 12:48
 23/31 anonim ***** válasza:
48%

Szájbasz.rásról már hallottam, de végbélbe pisilésről?

Amúgy passz...

2011. júl. 11. 12:49
 24/31 anonim ***** válasza:
72%
OFF: Nem értem, miből gondolják azt a nők, hogy a férfiak merev pénisszel nem tudnak pisilni? Miért ne tudnánk? Sőt, elmondom, hogy ezt rendszeresen gyakoroljuk is. A férfiak reggelente általában merevedéssel ébrednek, majd ezt követően a WC-n pisilési folyamatot végeznek el, mivel a húgyhólyag ilyenkor tele van (feltételezvén azt, hogy az alany nem küzd prosztata problémákkal, melynek következtében éjszaka folyamán többször is ürített húgyhólyagot). Nos, vizelni merev hímvesszővel is lehet, csak vigyázni kell, mert ahogy valaki itt írta, könnyen szétszóródik a pisi a környező tárgyakra. Egyébként a témához hozzászólva, elég beteges dolog valakit seggbe pisilni, szerintem.
2011. júl. 11. 13:12
 25/31 anonim ***** válasza:
2011. júl. 11. 13:44
 26/31 anonim ***** válasza:
42%
Azt is próbáld ki, hogy a seggedbe hány valaki. Biztosan izgalmas lehet.
2011. júl. 11. 13:51
 27/31 anonim ***** válasza:
0%
Vagy hívd át az egyik ótvaros ribanc barátnődet(mert gondolom akad ilyen) és a pisit utána szívja ki a popódból, majd adogassátok egymás szájába. Most ez a divat ám a tiniknél, úgy olvastam.
2011. júl. 11. 13:56
 28/31 anonim ***** válasza:
0%
Pisiljél bele egy üvegbe(aminek ilyen cumis kupakja van) rakd bele a valagadba azt nyomd meg XD és majd rájössz XD
2011. júl. 11. 15:25
 29/31 gfhhhhhhhhhhhhhhhh ***** válasza:
54%
16 évesen más vágyam nem volt, csak hogy punciba jussak, legyen barátnőm aki szeret stb...Nem Kedves Kérdező nem vagyok nyomorék sem ősöreg, normális életem van, egész jóképűnek tartanak, most is szép barátnőm van. Mellesleg 22 éves vagyok és nem tudom elhinni, hogy ilyenek vagytok. Elöljáróban annyit, ha ilyen gyereket nemzenék erre a beteg világra, valószínűleg jobb kéz-bal váll mozdulatsorral hajítanám le a Taigetoszról, akár 16 év belefektetett nevelés, pénzmag, ugyanennyi év börtön terhe mellett is. Szerencsémre engem emberek neveltek, így a remény megmarad, hogy egy-két atyai pofonnal el tudom az ilyet csírájában fojtani! Kérdésre kérdéssel nem illik, de szerinted ha 16 évesen ez van, mi lesz veled 20, 24, 36 évesen feltételezve, hogy nem csapsz fel inszeminátor kelléknek és végzed egy tenyészcsődör félméteres hímtagján belülről elvérezve??? (Örülnék neki) Ki vagy égve 'ecsém' mint a tarló októberben...
2011. júl. 11. 23:09
 30/31 anonim ***** válasza:
0%
utolsónál a pont!:D
2011. júl. 16. 19:05
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!