Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy is kell? hogykell szeretkezni?
Figyelt kérdés
mert még szűz vagyok és most fontolgatjuk a brátommal
de félek!! higy kell segitség!! komoly válaszokat szeretnék!!
2011. júl. 11. 12:02
2/8 A kérdező kommentje:
19 vagyook én és a barátom 20
2011. júl. 11. 12:06
3/8 anonim válasza:
:O Nem akarlak megbántani, de ez azért kicsit érdekes.. Most komolyan azt várjátok, hogy leírjuk, hogyan "kell" szeretkezni?:D
4/8 anonim válasza:
te leszopod, ő kinyal.. azt' berakja neked. [fájni fog eleinte.. később nem, qvára fogod élvezni onnantól]
5/8 A kérdező kommentje:
nem azt várom hog ird le hanem azt hogy adj tanácsot
2011. júl. 11. 12:13
6/8 anonim válasza:
és mégis milyen tanácsra gondoltál 19 évesen?:D Nyisd 120°-ra a lábaid, azt cső..:D Öcsém ::DDD
7/8 anonim válasza:
Nem tudom mi volt eddig a legintimebb dolog amit eddig csináltatok, de talán haladjatok fokozatosan előrébb.Mindig egy kicsit többet vállaljatok be.
8/8 anonim válasza:
Hol tartotok most? Mit csináltatok együtt idáig?
Ha ennyire félsz tőle, akkor még ne tegyétek meg... próbáljátok előtte még jobban megismerni egymást.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!