Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A vibrátor segíthet vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A vibrátor segíthet vagy ronthat egy kapcsolaton?

Figyelt kérdés
A bajom az h. én többször kívánom a szexet,de eddig nem mertem vibrátort venni.Eddig csak az ujjamal próbáltam, de attól nem izgulok fel eléggé,sajnos nem izgulok fel magamtól és a fantáziám sem olyan h. nagyon bele tudjam élni magam.Ezért gondoltam h. talán a vibri segíthet.De lehetséges h. rászokik az ember és a párjával már nem is fogja akarni?Mert ezt nem szeretném, csak ha épp nincs otthon aznap akkor vibrivel helyettesíteni,de nem tudom mire fogok számítani.
2011. júl. 11. 11:48
1 2
 1/11 Smartguy86 ***** válasza:

Ha a pasidat akarod vele helyettesíteni, akkor az csak ronthat a helyzeten. Ha tudja, akkor főleg, ha nem tudja, akkor meg aljas dolog, hogy titkolózol előle, akkor meg az.

Először beszélj vele, hogy többre vágysz. Meg kell találni a középutat. Ha nem megy, akkor akár szakítás is lehet belőle...

2011. júl. 11. 11:50
 2/11 anonim válasza:
Ez hülyeség! A nők egyre gyakrabban használnak v*brátort önkielégítésre. Ez nem ront a helyzeten. Nyugodtan csinálhatod. Gondolom Ő is megérti, hogy nem élvezed annyira egyedül a helyzetet, amikor egyedül vagy.
2011. júl. 11. 11:54
 3/11 anonim ***** válasza:
Nekem a párom vette a vibrátort, mint meglepetést:) Úgymond "megédesíti" az együttléteket
2011. júl. 11. 11:55
 4/11 anonim válasza:

az én kapcsolatomon rontott

de bármit tett a barátom, nem tudott kielégíteni, valamiért sosem volt vele orgazmusom, így titokban csináltam magamnak vibrivel

csak hát megtalálta és rosszul esett neki amit megértek, utána el is ajándékoztam egy barátnőmnek a segédeszközt (persze fertőtlenítve, megtisztítva! :D ) de azután se lett jobb a kapcsolatunk, sosem tudta túltenni magát raja

2011. júl. 11. 11:55
 5/11 A kérdező kommentje:
Persze ő tudna róla.Ő is önkielégít ha nem vagyok otthon.Csak nekem a kezem az kevés.Lehet vibrátorral se tudnék elélvezni,de lehet jobb lesz. Vele jó az ágyban,csak félek attól h. mi lesz ha a vibrátor annyira jó h. már a párom teljesítménye lesz kevés.Van olyan aki ezt tapasztalata?
2011. júl. 11. 11:58
 6/11 Smartguy86 ***** válasza:
Szerintem ritka önző dolog. Mert ha a barátod a munkája miatt nincs otthon, vagy más dolog miatt, akkor ő sem jut szexhez...
2011. júl. 11. 11:58
 7/11 A kérdező kommentje:
Mért lenne önző?Ő is csinálja ha én dolgozom és ő nem.Azért ez jobb mintha megcsalna. Itt nem ez a kérdés, h. ezért tenné e tönkre,mertőt ez nem zavarja ha ő nem kívánja vagy nincs velem,mert mostanában csak hétvégén találkozunk vagy amikor nincs munkája. Hanem csak attól félek, h. ha jó a vibrátor és elélvezek akkor a páromtól is olyan érzést fogok várni. De lehet ha ennyit agyalok rajta akkor nem is való nekem ilyen játékszer.
2011. júl. 11. 12:03
 8/11 anonim ***** válasza:
szerintem javit, most mar csinalhatjatok harmasban is.
2011. júl. 11. 13:18
 9/11 anonim ***** válasza:
Nekem az a fontos, hogy a párom minél nagyobbat élvezzen. Vettem neki vibrit, és szex közben használjuk, könnyen tudja vele a csiklóját izgatni, amikor én nem érem el, és kimondottan élvezetes a számára! Ha meg már megvan,akkor az én távollétembe miét ne használja, ha szükségét érzi?
2011. júl. 13. 14:25
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
2011. júl. 13. 14:28
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!